Jandýs komentáře u knih
Chtěla jsem se dozvědět něco o psychosomatice, co to je vůbec za pojem, co to znamená a rozhodně nelituji, že jsem po této knize sáhla! Vůbec mi to nepřijde jako šarlatánství, pokud člověk čte pozorně, autorky nás nepřesvědčují, nenutí nás vidět věci dle jejich názorů - ony nám pouze poskytují širokosáhlejší pohled , vzájemné souvislosti, akce - reakce...na toto téma. Obě dvě se tímto dlouhá léta zabývají, pracují s klienty. Fyzicko - matematickou část jsem vůbec nepochopila, ale já prostě na tohle buňky nemám, vše ostatní bylo moc hezky podáno!
Nejsem žádná gymnastka a jogínka, ale opravdový začátečník, který doufá , že mu HJT pomůže. Nejdříve jsem si několikrát četla a zkoušela cviky, abych je pak zvládala co nejplynuleji za sebou. Dokonce jsem si na youtube vyhledala i videa s ukázkami, abych je provedla správně. Chvilku to trvalo, ale nakonec si myslím, že sestavu zvládám, i když některé cviky prostě nedokážu provést, autorka nám dala ještě šanci nahradit je jinými cviky, což je velmi sympatické. Ze všech možných webových stránek se hrnou jen pozitivní ohlasy a mně byla knížka doporučena také slečnou, která má skvělou zkušennost, takže huráá do toho :-)
Jinak kniha je velmi srozumitelně napsaná :-)
V knize mi chyběly emoce... a film jakoby se z knihy otiskl.. kdyby tam nehrála charismatická Cate, bylo by to v skutku o ničem... ŠKODA - jinak hezky napsané a čtivé!