janina66 janina66 komentáře u knih

Nejsem živá Nejsem živá Anne Frasier (p)

Super jako předešlá. Přečetla jsem jedním dechem během 1,5dne. Bohužel jsme museli čekat na toto pokračování celý rok. Doufám, že pokračování vyjde o něco dříve, než zase za rok. Už teď se nemohu dočkat. Jude s parťákem Uriahem se krásně doplňují.

09.11.2019 5 z 5

Turbulence Turbulence Whitney G. (p)

Sice jsem těsně za půlkou, ale už teď se mi kniha moc líbí.

02.10.2018 5 z 5

206 kostí 206 kostí Kathy Reichs

Výborná detektivka s velmi zajímavou zápletkou a správnou dávkou napětí. Až jsem se bála o Tempe. Líbila se mi podlinka vztahu Tempe s Ryanem. Čtení jsem si užila, moc se mi kniha líbila.

20.09.2020 5 z 5

Až moc blízko Až moc blízko Eleanor Moran

( audio) Nevím, kdo píše anotaci, ale jako thriller, či dokonce dobrodružná kniha to rozhodně nebyla. Žádné napětí, natož gradace děje chybí. Mia mně byla nesympatická a celkově všechny postavy působily studeně a neosobně. Jedině kladně hodnotím hlas Jany Štvrtecké.

15.09.2020 2 z 5

Mamince se budeš líbit Mamince se budeš líbit Jaroslav Konvička

Výborně čtivý příběh. V druhé polovině i napínavý. Konec velice překvapivý. Nevěřila jsem svým očím. Prostě velké bum, co autor dokázal v krátkém příběhu napsat.

21.08.2020 5 z 5

Gordický uzel Gordický uzel Richard Pitman

Výborná a čtivá detektivka z dostihového prostředí. Pojetím psaní a napětím, se právem vyrovná knihám Dicka Francise.
Uprostřed trochu smutnější, ale od té doby napínavé.

18.08.2020 5 z 5

Odpuštění Odpuštění Jodi Ellen Malpas

Tak tento druhý díl, jako většina, se mi líbil o hodně více. Celkově byl děj pestrý a svižnější, než v úvodní části. Samozřejmě je to erotická série, tak nemůžeme čekat, něco jiného. Něco málo se dovíme z minulosti Jesseho. Co hodnotím mínusově, je počet stran. Některé scény jsou zbytečně natahovány. Ale jinak se mi kniha líbila.

10.08.2020 4 z 5

Láska online Láska online Penelope Ward

Nádherný příběh plný lásky a emocí. Od začátku až do konce úžasně čtivé. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout, jak se mi líbila. Mohu jen doporučit.

27.05.2020 5 z 5

Odražená střela Odražená střela Sandra Brown

Odpočinkový, čtivý a zamotaný příběh. Detektiv Duncan a záhadná Tess, jsou hlavními hrdiny detektivky a romantikou. Tak jak to Sandra umí napsat. Do poslední chvíle nevíte, jak to bylo a jak to vše dopadne. Za mě ano.

23.05.2020 5 z 5

Nadobro ztracený Nadobro ztracený Harlan Coben

Spoiler.
Výborný thriller za 6*. Čtivé, napínavé, psáno velice svižným jazykem. Příběh dvou bratrů Willa a Kena, který se 11let skrýval. Graduje v závěru nečekaným zvratem. Fakt se mi to moc líbilo.

14.04.2020 5 z 5

Volavka Volavka Sharon J. Bolton

Zase skvělá detektivka. Trošku drsnější a děsivá. Úžasné střídání kapitol ji dělá velice čtivou. Moc doporučuji

23.07.2019 5 z 5

Sama sebou Sama sebou Lisa Renee Jones

Velice čtivé, nechybí napětí a sex. Ale jinak trochu slabší než 1. díl. Četla jsem dál, chci vědět, co je s Rebeccou. Sara ovšem někdy neví co vůbec chce.

05.10.2020 4 z 5

Manekýna Manekýna Sofie Králová

Docela pěkný příběh o honbě za penězi. Joana se mi líbila, jak se nenechala zastrašit. Od začátku velmi čtivá kniha i napětí nescházelo. Přečteno za odpoledne a mile mě kniha překvapila. A zajímavý konec.

12.09.2020 4 z 5

Černý trikot Černý trikot Jorge Zepeda Patterson

Koupila jsem manželovi k narozeninám. Dříve sám závodil jako amatér. Knihou byl nadšen. Takže jsem si ji i já sama přečetla. Pro mě tam mohlo býti méně cyklistiky, ale celkově se mi líbila. Docela dost dějových zvratů.

05.09.2020 5 z 5

Jak jel Vítek do Prahy Jak jel Vítek do Prahy Bohumil Říha

Kniha mého dětství, ale i mých dcer, když byly malé. Milovaly, když jsem jim tuto knihu četla před spaním.

20.08.2020 5 z 5

Osudná bouře Osudná bouře John Francome

Výborné! Od Francoma jedna z delších. Pěkná detektivka. Mám všechny knihy co vyšly a jsou stejně dobré, jako od Dicka Francise. V této nevyšetřuje džokej, ale detektiv. Výborná zápletka a mnoho podezřelých.

11.08.2020 5 z 5

Vůně noci Vůně noci Markéta Harasimová

Tak tato kniha se tedy moc povedla. Výborná zápletka jinak skvělé detektivky. Vanda i Richard moc sympatičtí. Od začátku jsem jim fandila. Kniha byla tak čtivá, že jsem ji za 2dny přečetla. A také prostředí nemocnice a operací bylo osvěžujícím tématem.

07.07.2020 5 z 5

Déšť smývá stopy Déšť smývá stopy Mikaela Bley

Severská, ponurá a psychologická detektivka. O výchově i nevýchově(nezájem) dětí v rodinách. Hlavní hrdinka Ellen má taky pěknou depku z dětství a trochu mi to v knize vadilo. Poslouchala jsem jako audioknihu. Takže jména ulic mi nevadily a namluvení mi vyhovovalo.

18.06.2020 3 z 5

Rozený svůdce Rozený svůdce Susan Elizabeth Phillips

Velice vtipná a lehká kniha, která mě pobavila. Úžasně vtipné dialogy mezi Deanem a Blue. Humorný začátek " bobřice" Blue a Deana, kterého si Blue stopne. A tak se rozjíždí kolotoč šílených scén. Hlavně začátek mě pobavil.

06.05.2020 4 z 5

Bez těla Bez těla Martin Goffa

Super česká detektivka. Velice čtivá, napínavá, i když bez (zatím) žádné mrtvoly. Miko i Tony mi byli moc sympatičtí. Také jsem nejprve četla tento 2.díl.(byl k dispozici v knihovně). Teď se chystám na první. Už se těším.

30.01.2020 5 z 5