janina66 Online janina66 komentáře u knih

Božský hráč Božský hráč Christina Lauren

Pěkně plynoucí, erotický příběh. Četlo se moc dobře. Hezky jsem si odpočinula u této knihy. Líbilo se mi, že Hanna pracovala na výzkumu v laboratoři a zároveň začala trénovat delší běh.

09.01.2020 5 z 5

Bez duše Bez duše Martin Stručovský

Jedna z nejlepších českých detektivek, co jsem četla. Výborně se četla, Matěj byl sympaťák. Určitě si přečtu pokračování. Mohu doporučit k přečtení.

06.11.2019 5 z 5

Scotland Street Scotland Street Samantha Young

Nádherný emotivní příběh. Asi po 1.sérii se mi tato série s Colem líbila nejvíce. Přečteno téměř za 1den. Tak moc dobře čtivé, že jsem se nemohla od knihy odtrhnout.

25.10.2019 5 z 5

King King T. M. Frazier

Samotný příběh je zajímavý. Dobře se to četlo. Nejsem žádná puritánka a taky sprostě nadávám, ale tady v této knize toho bylo až až a za to ubírám jednu hvězdu. Bylo toho zbytečně moc. Jinak se už těším na pokračování

28.03.2019 4 z 5

Omega Omega Jasinda Wilder

Pro mě propadák. Jeden orgasmus střídá druhý až pátý a nebo se střílí, což bylo jediné akční. Mě se líbil jen 1.díl a pak už to šlo z kopce.

20.12.2018 1 z 5

Vražedné objetí Vražedné objetí John Francome

Velice čtivý příběh o jedné rodině s dostihovými stájemi. Výborná zápletka hned od začátku. Vraha jsem tušila. Příjemné čtení dnes u vody.

21.08.2020 4 z 5

Pod tlakem Pod tlakem John Francome

Výborná a velice čtivá detektivka. Zhltla jsem ji na jeden zátah. Dobrá zápletka. Opravdu se mi líbila.

20.08.2020 5 z 5

Mrazivé hry Mrazivé hry Markéta Harasimová

Další skvělá kniha od autorky. Příběh dvou sester, jejich trápení a lásek s prvky napětí, dělá knihu od první až po poslední stranu, velice čtivou. Pejsek Piškot byl krásným zpestřením.

10.04.2020 5 z 5

Klejinčino tajemství Klejinčino tajemství Zdenka Hamerová

Hezká, napínavá a čtivá česká detektivka. Bylo zpočátku snadné věřit na duchy, ale vše tajemné bylo ke konci vysvětleno. I když horká vana či sprcha? V osobě, která za vše mohla, jsem se spletla. Ale kniha nemusela mít tak zdlouhavé popisování pátrání v minulosti. Jinak knihu jsem si užila, líbila se mi.

31.03.2020 5 z 5

Jet Jet Jay Crownover

Z počátku jsem se nemohla začíst, až jsem to chtěla vzdát. Ale vydržela jsem a nelituji. Nakonec se mi kniha líbila, ale Rule se mi líbila o 1* víc.

28.03.2020 4 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Tak to se mi fakt líbilo. Sice nejsem zastáncem potetovanejch, ale děj pěkně odsýpal, plný zvratů. A samo hapyend.

28.03.2020 5 z 5

Čtyři muži na vodě aneb Opilé banány se vracejí Čtyři muži na vodě aneb Opilé banány se vracejí Petr Šabach

Vtipné, čtivé. Zvláštním způsobem ulítle psané. 1/2 daleko humornější než zbytek. Ale pobavila jsem se.

11.01.2020 4 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Tato kniha mi až tak vtipná nepřišla. To jasně vede S hlavou v oblacích. Nemohla jsem se oboum hrdinům nějak přiblížit. Bylo to psané, tak jako bez emocí. A konec byl pro mě trochu smutný.

25.11.2019 4 z 5

Prokurátor Prokurátor Paulina Świst

Kniha se mi dobře četla. Líbilo se střídání jeho a její popis událostí. Taková příjemná oddychovka s mírným prvkem napětí.

09.09.2019 5 z 5

Lovec v pasti Lovec v pasti Sofie Králová

Mně se to líbilo. Velice čtivý příběh se zajímavou zápletkou. Láska, tajemství, rychlý děj. To je kratší kniha na pár hodin. Na konci i pár slz ukáplo.

30.08.2020 4 z 5

Muž, který zemřel dvakrát Muž, který zemřel dvakrát * antologie

Takové rychlé pohodové čtení u vody. Krátké a skutečné kriminální případy od 70let až do 21.stol.

20.07.2020 4 z 5

Prokleté oči Prokleté oči Kateřina Maruchničová

Taková kratší pohádka pro dospělé. 1/2 skvěle plynoucí a velice čtivý příběh. Ale pak tak trochu zmatek, magická energie a najednou zrychlený konec.

04.07.2020 3 z 5

Pouta z pavučin Pouta z pavučin Markéta Harasimová

Mám ráda knihy od Markéty H. Tato byla trochu rozvláčnější a ke konci velice čtivá. Hlavního pachatele jsem tušila správně, i když se mi to často nestává. Julie se mi líbila jak byla silná ve stresujících okamžicích. A jak to dopadne s Teem bylo jasné.

02.06.2020 4 z 5

Zeptej se moře Zeptej se moře Ivana Andrews

Klasická červená romantická knížka. Čekala jsem od ní trochu více. Anotace mě namlsala. Vcelku byla kniha čtivá. Také bych nepohrdla malým domkem u moře s vlastní pláží. Jako relax dobrý.

29.05.2020 3 z 5

Vysoko (v oblacích) Vysoko (v oblacích) R. K. Lilley

Mně se 1.díl i tento líbil. Bohužel, když jsem pátrala po 3.pokračování, tak u nás nevyšlo. Dokonce jsem psala na vydavatelství Galatea, ale ani po roce se nikdo neobtěžoval odpovědět.

28.05.2020 4 z 5