janina66 komentáře u knih
Nebylo to špatné, oddychové, čtivé. Konec super rozuzlení. Četla jsem dříve. Poslední nádech daleko lepší.
To bylo úžasné. Super kniha, napínavé. Zvláštní konec. Určitě stojí za přečtení
Velmi krásný příběh. Moc se mi líbila. Jako oddychovka super. Takovéto knihy vkládám mezi velmi napínavými thrillery.
Tak to byl úžasně dojemný příběh. Super doják. Pár kapesníků jsem promáčela.????
Super, moc se mi příběh knihy líbil. dobře se četlo střídání z pohledu ON a ONA.
Výborná oddychovka. Vtipná, velice jsem se pobavila.
Doporučuji
Jako kniha se to četlo moc dobře. Ale nemělo to takový spád. Vtipu celkem asi 4. Snad další knuhy budou jako dříve.
Knihy Markéty se velice hezky čtou. Opravdu tato detektivka byla lepší než Poháry touhy.
Pro mě to bylo moc depresivni. Sice se dal čekat dobrý konec, ale musela jsem se nutit to dočíst. Archerův hlas byl o 70% lepší.
Nemohu říci, že jsem nadšena. Psychologický náhled do jedné rodiny, spoustu vaření a detektivka tma někde v pozadí.
Super napínavá kniha. Děj vás vtáhne a musíte číst až do konce. Výborné psychologické vykreslení hlavních postav. Steve byl trochu paralyzován jednáním svého kamaráda Jacka. Úžasný popis ostrova, když Kirstie prchá před vrahem až do bažin. Hadi komáři to vše na vás útočí.
Oba, Rafe i Regan moc sympatičtí. Velice čtivé, pěkný příběh. Jen ta duchařina by tam ani nemusela být. Další pokračování si určitě přečtu.
Takové pohodové čtení. Kniha se četla dobře. Také mi vadilo, že se Mariana nemůže rozhodnout mezi dvěma muži. Přece musím vědět koho miluju ne. A stím obrazem trochu přitažené za vlasy.
Tak za mě super. Velice čtivé, stále se něco děje. Na to, že to popisují jako erotický román, tak to bylo i dost napínavé. Té erotiky tam zas tak nebylo. Moc hezký příběh.
Příjemné, čtivé a romantické počtení. Doporučuji jako oddechovou četbu.
Už je to nějaký čas, co jsem ji přečetla. Hezký příběh, moc se mi kniha líbila.