janina66 janina66 komentáře u knih

Modrá Modrá Lucy Clarke

Nebylo to špatné, oddychové, čtivé. Konec super rozuzlení. Četla jsem dříve. Poslední nádech daleko lepší.

24.08.2019 4 z 5

Černé lži Černé lži Alessandra Torre

Moc zajímavá kniha. Čtivé a nečekané rozuzlení.

24.08.2019 5 z 5

Hodná holka Hodná holka Mary Kubica

To bylo úžasné. Super kniha, napínavé. Zvláštní konec. Určitě stojí za přečtení

Příběh srdce Příběh srdce Kathryn Taylor

Velmi krásný příběh. Moc se mi líbila. Jako oddychovka super. Takovéto knihy vkládám mezi velmi napínavými thrillery.

Překroč svůj stín Překroč svůj stín Katie McGarry

Tak to byl úžasně dojemný příběh. Super doják. Pár kapesníků jsem promáčela.????

Něco skutečného Něco skutečného Erin Watt

Super, moc se mi příběh knihy líbil. dobře se četlo střídání z pohledu ON a ONA.

05.07.2019 5 z 5

Na ostří nože Na ostří nože Julie James

Výborná oddychovka. Vtipná, velice jsem se pobavila.
Doporučuji

24.04.2019 5 z 5

Spolubydlící Spolubydlící Christina Lauren

Jako kniha se to četlo moc dobře. Ale nemělo to takový spád. Vtipu celkem asi 4. Snad další knuhy budou jako dříve.

10.04.2019 4 z 5

Purpurové doteky Purpurové doteky Markéta Harasimová

Knihy Markéty se velice hezky čtou. Opravdu tato detektivka byla lepší než Poháry touhy.

27.03.2019 5 z 5

Nepřítel Nepřítel Tom Wood

Super, čtivé a napínavé až do konce. Miluji tyto knihy

09.01.2019 5 z 5

Kylandovo vykoupení Kylandovo vykoupení Mia Sheridan

Pro mě to bylo moc depresivni. Sice se dal čekat dobrý konec, ale musela jsem se nutit to dočíst. Archerův hlas byl o 70% lepší.

19.12.2018 2 z 5

Tělo v závěji Tělo v závěji Katherine Hall Page

Nemohu říci, že jsem nadšena. Psychologický náhled do jedné rodiny, spoustu vaření a detektivka tma někde v pozadí.

14.05.2020 1 z 5

Smrtící pronásledování Smrtící pronásledování Brian Harper

Super napínavá kniha. Děj vás vtáhne a musíte číst až do konce. Výborné psychologické vykreslení hlavních postav. Steve byl trochu paralyzován jednáním svého kamaráda Jacka. Úžasný popis ostrova, když Kirstie prchá před vrahem až do bažin. Hadi komáři to vše na vás útočí.

05.04.2020 5 z 5

Stejně se vrátíš Stejně se vrátíš Nora Roberts

Oba, Rafe i Regan moc sympatičtí. Velice čtivé, pěkný příběh. Jen ta duchařina by tam ani nemusela být. Další pokračování si určitě přečtu.

13.01.2020 5 z 5

Tři v kruhu Tři v kruhu Naďa Horáková

Takové pohodové čtení. Kniha se četla dobře. Také mi vadilo, že se Mariana nemůže rozhodnout mezi dvěma muži. Přece musím vědět koho miluju ne. A stím obrazem trochu přitažené za vlasy.

12.12.2019 4 z 5

Ochránce Ochránce Jodi Ellen Malpas

Tak za mě super. Velice čtivé, stále se něco děje. Na to, že to popisují jako erotický román, tak to bylo i dost napínavé. Té erotiky tam zas tak nebylo. Moc hezký příběh.

18.11.2019 5 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Tak to bylo super. Čtivé, vtipné a oddychové. Doporučuji

23.08.2019 5 z 5

Plamen v nás Plamen v nás J. Lynn (p)

Příjemné, čtivé a romantické počtení. Doporučuji jako oddechovou četbu.

Trable Trable Samantha Towle

Už je to nějaký čas, co jsem ji přečetla. Hezký příběh, moc se mi kniha líbila.

Rebelský dědic Rebelský dědic Vi Keeland

oddychové, někdy i vtripné. Už teď se těším na další díl.

20.05.2019 5 z 5