Janizoun komentáře u knih
Tato kniha mě oslovila, když mi bylo čtrnáct let.
Jedna z mých prvních sci-fi knih. I díky ní jsem se postupně zamilovala do této literatury.
Krásná, naučná knížka o dopravních značkách. Každá značka má svůj příběh... Opět mě autor knihy nezklamal, chválím super nápad.
Za mě 5 hvězdiček :-)
Má další oblíbená knížka, má srdcovka z dětství.
Krásná knížka, líbila se moc i mým dětem, všem ty malé opičáky doporučuji :-)
Pěkná klasika, četla jsem jako holka, četla jsem mým dětem a všem se nám knížka líbila :-)
Krásná knížka pro děti i pro mě :-) Měla by patřit do knihovny, každého malého čtenáře.
Doporučuji.
Knížka zprvu zajímavá, uvnitř spoustu krásných fotek, ale obsahově málo počtení. Hodnotím bohužel slabým průměrem, očekávala jsem mnohem víc.
Opět kniha, kterou jsem v mládí "hltala" a milovala. Je pravda, že dnes už je "zastaralá", ale dříve to byla "špica" mezi knihami v této literatuře. U mě má též čestné místo v knihovně i dnes. A je mi líto, že tu má tak málo hodnocení.
Tak tyto knihy jsou opravdu "oddechovky", ale sdílím stejný názor, je to lepší než slavných "Padesát odstínu šedi..." A opravdu čekáte co bude dál, tak šáhnete po dalších dílech :-) Podruhé to číst nebudu :-)
Tak to se vůbec nepovedlo. Ačkoliv jsou Nedvědi pro mě nej..., kniha je "děs" ... Souhlasím s předešlým komentářem.