Janizoun Janizoun komentáře u knih

Robinzoni vesmíru Robinzoni vesmíru František Běhounek

Tato kniha mě oslovila, když mi bylo čtrnáct let.
Jedna z mých prvních sci-fi knih. I díky ní jsem se postupně zamilovala do této literatury.

12.08.2022 5 z 5

Nové pohádky o dopravních značkách Nové pohádky o dopravních značkách Peter Stoličný

Krásná, naučná knížka o dopravních značkách. Každá značka má svůj příběh... Opět mě autor knihy nezklamal, chválím super nápad.
Za mě 5 hvězdiček :-)

13.08.2022 5 z 5

Hup a Hop Hup a Hop Jiří Kafka

Má další oblíbená knížka, má srdcovka z dětství.
Krásná knížka, líbila se moc i mým dětem, všem ty malé opičáky doporučuji :-)

13.08.2022 5 z 5

Lev utekl Lev utekl Václav Čtvrtek (p)

Pěkná klasika, četla jsem jako holka, četla jsem mým dětem a všem se nám knížka líbila :-)

12.08.2022 4 z 5

Kolotoč v Africe Kolotoč v Africe Václav Čtvrtek (p)

Krásná knížka pro děti i pro mě :-) Měla by patřit do knihovny, každého malého čtenáře.
Doporučuji.

12.08.2022 4 z 5

Jak přežít ve vesmíru Jak přežít ve vesmíru Colin Stuart

Knížka zprvu zajímavá, uvnitř spoustu krásných fotek, ale obsahově málo počtení. Hodnotím bohužel slabým průměrem, očekávala jsem mnohem víc.

12.08.2022 3 z 5

Vesmír Vesmír Zdeněk Horský

Opět kniha, kterou jsem v mládí "hltala" a milovala. Je pravda, že dnes už je "zastaralá", ale dříve to byla "špica" mezi knihami v této literatuře. U mě má též čestné místo v knihovně i dnes. A je mi líto, že tu má tak málo hodnocení.

12.08.2022 5 z 5

Nespoutaná Nespoutaná Kathryn Taylor

Tak tyto knihy jsou opravdu "oddechovky", ale sdílím stejný názor, je to lepší než slavných "Padesát odstínu šedi..." A opravdu čekáte co bude dál, tak šáhnete po dalších dílech :-) Podruhé to číst nebudu :-)

19.08.2022 3 z 5

Nedvědi na Strahově Nedvědi na Strahově Petr Novotný

Tak to se vůbec nepovedlo. Ačkoliv jsou Nedvědi pro mě nej..., kniha je "děs" ... Souhlasím s předešlým komentářem.

12.08.2022 1 z 5