Janka0702 Janka0702 komentáře u knih

Dar lásky Dar lásky Julie Garwood

Musím souhlasit s komentářem od "Ewik".
Gabriel je i můj hrdina a ze všech Garwoodovských chlapů ho mám nejraději.
Johanně by mohl někdo vyčítat naivitu, možná i blbost, ale vzhledem k tomu, čím vším si musela projít se jí není co divit.
Velký pokrok, že si prožila svojí "pravou" svatební noc. Škoda pro ni, že z pekla se dostala sice do bezpečí, ale do víru ošklivých pomluv ze strany "vlastních" lidí.
Dost jsem se nasmála, když se snažila vtlouct barbarům do hlavy trochu slušnější zvyky u jídla :D
Jen mi přijde, že když Garwood dá do hlavního příběhu menší vedlejší, hrdinky jsou opravdu na pěst. Toť je můj názor.
Ale vracím se ke knize neustále a je to moje oblíbenkyně.
Uvítala bych i pokračování nebo větší rozepsání o Gabrielovi. Miluju pravou rudou knihovnu :D :D

09.08.2016 5 z 5

Čarovný princ Čarovný princ Julie Garwood

Tohle bylo opravdu hezké. Vůbec jsem se nenudila a hrdinové mi taky sedli. To putování jsem si vychutnávala a klidně by tam toho mohlo být i více. A taky mě moc bavilo, jak Taylor vybavovala svůj malý domov.
Dětem bych napráskala, ale nakonec si s nimi Taylor dokázala taky poradit.
Jediné, co mi chybělo bylo více informací o Lucasovi. Zřejmě to s ním v minulosti mohlo být dost zajímavé, ale bohužel nedostatečně rozepsané.
Sice nejsem moc zastáncem zdlouhavých rozebírání vztahů a minulosti hrdinů, ale v tomto případě.. Každopádně se ke knize stále vracím :)

09.08.2016 4 z 5

Strážný anděl Strážný anděl Julie Garwood

Noo, tak tady si nejsem jistá.
Pěkný příběh a jsem ráda, že tam byla zmínka o Lyonwoodových.
Jen mi nesedla hlavní hrdinka. Neměla jsem s ní trpělivost, bohužel.
Jinak hezká oddechovka a k sérii prostě patří.

09.08.2016 2 z 5

Láska a čest Láska a čest Julie Garwood

Taky miluju tuto autorku a snad mám od ní všechny knihy:)
Tuhle jsem obzvlášť těžce sháněla, ale trochu mě zklamala.
Madelyne docela hysterka :) ale lze pochopit, že byla v deliriu z horečky.
Bylo to hezké počteníčko a oddechovka, ale pro mě osobně průměr.

09.08.2016 3 z 5