Strážný anděl přehled
Julie Garwood
Královští vyzvědači série
Pirátská loď Smaragd se stává postrachem moří. Na její palubě velí obávaný Pohan, zavrhován bohatými, jejichž jmění se zmocňuje, a milován chudými, které obdarovává svou kořistí. Markýz z Cainewoodu slibuje tomuto muži smrt, chce pomstít svého mladšího bratra, kterého pirát zabil. Jednoho dne se u jeho dveří objeví neznámá dívka s podivnou žádostí. Krásnou rudovlasou Jade ohrožují záhadní nepřátelé a markýz se rozhodne poskytnout jí ochranu. Láska, které se neubrání ani jeden z nich, je však vystavena těžké zkoušce, zrada a faleš, se kterou se oba setkávají, dokonale prověří jejich vztah. Ukazuje se, že se řada věcí ve skutečnosti neodehrála tak, jak se původně zdálo.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2000 , OldagOriginální název:
Gaurdian angel, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strážný anděl. Přihlašte se a napište ho.
Strážný anděl je opět historická romantika s kapkou dobrodružství, hlavními hrdiny, kteří si nejdříve nepřipouští, že se navzájem přitahují, ale pak se jejich vztah naplno rozvine a jak jinak happyend na konec. Oddychovka když potřebujete vypnout a dát si relax s knížkou.
Kniha Strážný anděl v seznamech
piráti dobrodruhové historické romance
2007 | Nevěsta |
2012 | Ideální muž |
2001 | Láska a čest |
2002 | Nebezpečná hra |
2009 | Králova milenka |
Čím dál lepší, první díl i tento druhý fakt super, překvapení :) Moc se mi to líbilo. Silné nezávislé ženy a ještě silnější muži, příjemná změna. Těším se na další díly :)