Januja Januja komentáře u knih

☰ menu

A co láska? A co láska? Šárka Šišková

A co láska?
Nemohla jsem uvěřit, že jde o prvotinu - o spisovatelský debut autorky. Skvělá psychologická hra postav a dramatický, ale ve všech polohách reálný děj u dialogy. Zajímavé prostředí - New York, akademická půda regionální vysoké školy v ČR, nebo potápěčská základna v Chorvatsku.
Je vidět, že všechna místa kde se děj knihy odehrává, autorka důvěrné zná. Doporučuji všem, kdo má rád kvalitní literaturu.
Byla jsem nadšená, když jsem se v novém románu Navždy nebo jen na chvíli?, který je jejím volným pokračováním, mohla ke svým hrdinům vrátit.


Byla jsem nadšená a vyhlížela další knihu od této pro mě objevené české spisovatelky.

30.07.2020 5 z 5


Navždy nebo jen na chvíli? Navždy nebo jen na chvíli? Šárka Šišková

Navždy nebo jen na chvíli?
Úžasná kniha! Stejně jako Dokonalý život? a A co láska? mě tato kniha -Nezklamala. Děj je dramatický a plný opravdového reálného života. Žádné kašírování, ale skutečně možný a ve všem uvěřitelný příběh!
Šárko, jste skvělá vypravěčka. Do postav jsem se lehce vcítila. O to větším překvapením pro mne byl konec. Jste úžasná, pište a pište a pište. Děkuji za krásné chvíle nad vaší tvorbou.

30.07.2020 5 z 5


Dokonalý život? Dokonalý život? Šárka Šišková

Děkuji za dokonalý zážitek po přečtení knihy Dokonalý život? Šárka Šišková má krásný styl psaní a nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Určitě si přečtu i první knihu A co láska? Přeji spisovatelce a oděvní návrhářce mnoho štěstí a úspěchů v další tvůrčí práci.

30.07.2020 5 z 5