Januli

Popisy Ostravy mě potěšily, ale kniha jako taková mi nic moc nedala. Zbytečně moc postav, nedotahnutý závěr, klidně by zasloužil více stran a propracovanosti. Vraha jsem odhadla, takže mě nepřekvapil.

Super, závěr strhující a překvapující. Kniha přečtená za jeden den.

Za mě by kniha mohla mít klidně ó 100 stran méně. Ale četla se mi dobře.

Nenadchne ani neurazí. Spoustu věcí předvídatelných i když je fakt, že "vraha" jsem netrefila.

Spokojenost, knížka se dobře četla, líbilo se mi prolínání přítomnosti s Kristyninou minulostí.

Knížka se mi líbila, ale klidně bych ji zkrátila... Vedlejší dej s manželem Frederiky a vsuvky s výslechy prozrazující děj bych vynechala. Takže 4*

Moc se mi líbí knihy CH. Cartera a ani tahle nebyla výjimkou. Líbí se mi styl psaní a každá kapitola Vás nutí pokračovat dále a knihu odložíte až po přečtení. Ale musím dát jen 4 hvězdy, Zloba se mi líbila více.

Jako oddych celkem dobrý, ale přišlo mi to takové americké... preslazene a nadsazené.

První kniha od autora. Vzhledem k tomu, že jsem na knihu neměla moc času, tak jsem ji četla trhaně, tak se nedostavil, takový výsledek jak by měl. Ale po přečtení a zamyšlení se na kniha fajn. Určitě dám šanci i jiným autorovým dílům.

Kniha splnila svůj účel, oddychovku, u které se nemusí moc přemýšlet. Ale i na mě to bylo až moc přehnané. Škoda, že se autorka nevyjádřila ještě k rodičům Antonie.

První kniha od autorky a rozhodně ne poslední. Čtivé, místy zábavné i smutné.

Já musím říct, že se mi knížka líbila, jen hlavní hrdinka mi prostě nějak neseděla.

Lisa Jackson patří k mým oblíbeným autorkám, ale tahle knížka pro mě byla celkem zklamání. Vleklé, zbytečně dlouhé... teď čtu další díl, tak uvidíme, třeba to zase bude ta "stará L. Jackson" .

Po přečtení triologie o M. Servezovi jsem byla zvědavá, co Zkurvenej příběh přinese. Knížka se četla skvěle a byla jsem zvědavá jak dopadne. Musím přiznat, že mi konec knížky zkazil celkový dojem. Závěr pro mě byl velkým zklamáním. :(

Knížka s lehce překvapivým koncem, čtivá, s lehkou dávkou romantiky, prostě Sanda Brown jak ji známe. :)