janulka1310 | Komentáře u knih | Databáze knih

janulka1310 janulka1310 komentáře u knih

Jak získávat přátelé a působit na lidi ve věku digitálních technologií Jak získávat přátelé a působit na lidi ve věku digitálních technologií Dale Carnegie

Jedná se o inovaci knihy Jak získávat přátelé a působit na lidi, ale je to psáno "dnešním" jazykem. Proto je to pro většinu lidí srozumitelnější. Kniha zachovává veškeré základní carnegiovské myšlenky, akorát je aplikuje na dnešní prostředky komunikace, FB, emaily, telefony atd. Kniha je čtivá, zajímavá, ale dle mého má původní kniha větší kouzlo. Důležité je poznamenat, že principy, jaké učil Carnegie, se nemění ani v dnešní době, naopak si myslím, že by je lidé měli více a více studovat.

05.01.2013 4 z 5

Klíč k životu Klíč k životu Jack Canfield

Doporučuji knihu všem, kteří zrovna nemají nikam namířeno a neví, za čím v životě jít. Nejde o nějaký super návod, jak dosáhnout svých cílů, ale spíš o to, najít ty pravé cíle..kniha je vhodná i pro lidi, kteří mají jasno..jednoduchým způsobem vás přivede i na věci, které by vás nenapadly..knížka je spíše pracovním sešitem, takže to není jen o tom sednout a přehltat, ale také zapojit mozkové závity:) Knížka je čtivá, krátká a zanechá ve vás příjemný pocit, že jste pro sebe něco udělali.

05.01.2013 5 z 5