Jarmila97 Online Jarmila97 komentáře u knih

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Naprosto skvela kniha nelze srovnat s filmem ktery je prakticky uplne jiny dějem a to hodne takze doporučuji přečíst :)

21.06.2018 5 z 5

Tajemství prstenců Saturnu Tajemství prstenců Saturnu Philip Reeve

Kniha nebyla špatná za 3 dny jsem ji měla prečtenou ale nijak.vic mě nezaujala příběh mi přišel moc obyčejný :)

15.06.2018 3 z 5

Jeptiška Jeptiška Denis Diderot

Byla zajímavá,příběh je velmi smutny ale nezaujala na 100%

13.06.2018 4 z 5

Konyvran 3: Plameny Konyvran 3: Plameny Sarah Prineas

Všechny 3 knihy byly naprosto úchvatné jen mi chybí čtvrtá kniha protože konec mi přišel celkem otevřený což nemám moc ráda jinak jsou všechny díly naprosto skvěle:)

04.06.2018 5 z 5

Konyvran 2: Stíny Konyvran 2: Stíny Sarah Prineas

Naprosto skvělá kniha můžu jen doporučit do příběhu jsem se úplně vžila :)

02.06.2018 5 z 5

Válka s Mloky Válka s Mloky Karel Čapek

Tohle byl můj první Čapek a jsem naprosto okomentovala začátek mě moc nebral ale nakonec jsem se do. Knížky, zabrala a super dle mě by si každej měl přečíst alespoň něco od Čapka :)

28.05.2018 4 z 5

Paní Grimmová a případ továrníka na penzi aneb Jarní případ Paní Grimmová a případ továrníka na penzi aneb Jarní případ Josef Bernard Prokop

naprosto skvělá kniha stejně jako její předchozí 2 díly celá serie mě naprosto uchvatila:)

10.04.2018 5 z 5

Paní Grimmová se představuje aneb Případ zapomenuté vraždy Paní Grimmová se představuje aneb Případ zapomenuté vraždy Josef Bernard Prokop

Kniha byla naprosto skvělá ač chvilka narazíte na nudnou část poté přijde něco zajímavého mě osobně velmi upoutala :)

05.04.2018 5 z 5

Mapa v kůži Mapa v kůži Stephen R. Lawhead

Naprosto skvělá kniha její děj mě úplně uchvátil dlouho sem se tak dobře nezačetla ale teď mě hrozně štve že další díly nejsou přeložený také do češtiny ráda bych si je přečetla :)

29.03.2018 5 z 5

Můj kamarád Shiloh Můj kamarád Shiloh Phyllis Reynolds Naylor

I když jsem první viděla film tak na knížku nemá kniha byla naprosto nádherná příběh o obětavosti a lásce ráda si ji jednou přečtu znova

21.03.2018 5 z 5

Lakomec Lakomec Molière (p)

Naprosto skvělá kniha i přesto že je psána jako divadelní hra tak je skvělá a hlavně má krásnej konec opravdu mohu ji jen doporučit :)

18.03.2018 5 z 5

Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

kniha byla skvělá sice psaná jako divadelní hra ale naprosto úžasná podle mého názoru film by vypadal taky skvěle kdyby byl :)

01.03.2018 5 z 5

Obr Dobr Obr Dobr Roald Dahl

Naprosto skvělá kniha u které se člověk zasměje a hlavně je je těžké se od ní odpoutat jak je napínavá :)

28.02.2018 5 z 5

Pes baskervillský Pes baskervillský Arthur Conan Doyle

Moje první kniha o Sherlockovy a nebude posledni.kniha je naprosto skvěle napsaná , hrozně napínavá a chvílemi mi šel mráz po zádech jen doporučuji si ji přečíst

28.02.2018 5 z 5

Markéta Lazarová Markéta Lazarová Vladislav Vančura

Příběh knihy se mi hrozně líbil ale nelíbilo se mi to jak děj věčně přeskakoval rychle se v tom ztrácelo

01.02.2018 3 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Opravdu skvělá kniha nemám co vytknout mám všechny dílo přečtené ale první 3 jsou nejlepší

28.01.2018 5 z 5

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Je nádherná z příběhů hrozně mrazí ale jinak je kniha čtivá a hlavně zajímavá :)

24.01.2018 5 z 5

Krysař Krysař Viktor Dyk

Kniha je velmi čtivá moc se mi líbí celkově její příběh ale je hrozně krátká a chvíli mi trvalo než mi došel ten konec :)

13.12.2017 4 z 5