Jarmila97 komentáře u knih
Naprosto skvela kniha nelze srovnat s filmem ktery je prakticky uplne jiny dějem a to hodne takze doporučuji přečíst :)
Kniha nebyla špatná za 3 dny jsem ji měla prečtenou ale nijak.vic mě nezaujala příběh mi přišel moc obyčejný :)
Všechny 3 knihy byly naprosto úchvatné jen mi chybí čtvrtá kniha protože konec mi přišel celkem otevřený což nemám moc ráda jinak jsou všechny díly naprosto skvěle:)
Naprosto skvělá kniha můžu jen doporučit do příběhu jsem se úplně vžila :)
Tohle byl můj první Čapek a jsem naprosto okomentovala začátek mě moc nebral ale nakonec jsem se do. Knížky, zabrala a super dle mě by si každej měl přečíst alespoň něco od Čapka :)
naprosto skvělá kniha stejně jako její předchozí 2 díly celá serie mě naprosto uchvatila:)
Kniha byla naprosto skvělá ač chvilka narazíte na nudnou část poté přijde něco zajímavého mě osobně velmi upoutala :)
Naprosto skvělá kniha její děj mě úplně uchvátil dlouho sem se tak dobře nezačetla ale teď mě hrozně štve že další díly nejsou přeložený také do češtiny ráda bych si je přečetla :)
I když jsem první viděla film tak na knížku nemá kniha byla naprosto nádherná příběh o obětavosti a lásce ráda si ji jednou přečtu znova
Naprosto skvělá kniha i přesto že je psána jako divadelní hra tak je skvělá a hlavně má krásnej konec opravdu mohu ji jen doporučit :)
kniha byla skvělá sice psaná jako divadelní hra ale naprosto úžasná podle mého názoru film by vypadal taky skvěle kdyby byl :)
Naprosto skvělá kniha u které se člověk zasměje a hlavně je je těžké se od ní odpoutat jak je napínavá :)
Moje první kniha o Sherlockovy a nebude posledni.kniha je naprosto skvěle napsaná , hrozně napínavá a chvílemi mi šel mráz po zádech jen doporučuji si ji přečíst
Příběh knihy se mi hrozně líbil ale nelíbilo se mi to jak děj věčně přeskakoval rychle se v tom ztrácelo
Opravdu skvělá kniha nemám co vytknout mám všechny dílo přečtené ale první 3 jsou nejlepší
Je nádherná z příběhů hrozně mrazí ale jinak je kniha čtivá a hlavně zajímavá :)
Kniha je velmi čtivá moc se mi líbí celkově její příběh ale je hrozně krátká a chvíli mi trvalo než mi došel ten konec :)