Jaroslav_Huksa

Kniha, která vám může pomoci odpovědět na různé otázky, které vás třeba zajímají. Jsou tam všechna možná témata - my, společnost, naše planeta, proč tu jsme, ....!

Nádherná a pěkně tlustá kniha s krásnými, dojemnými a inspirativními příběhy. :)

Hodně krásná budoucnost, už aby to tu bylo! :))

Krásná knížečka, která nás seznamuje se světelnými bublinami na fotkách! :)

Jedna z prvních knížek této duchovní terapeutky. Nádherná, nádherná! :)

Jedna z prvních knih od Diany Cooper, kde Vám autorka popisuje, jak se zbavit psychických bloků, strachů, seznamuje Vás s velkou silou, kterou máte v SOBĚ! :)

Nádherná kniha, krásná cvičení, krásné příběhy, krásné obrázky! :)

Krásná kniha plná dobrých rad, jak přežít v dnešním moderním světě a jak se spojit s Nanebevzetými Mistry! :)

Druhý díl, nebo vlastně druhá kniha od Rhondy, která nás v Tajemství seznámila se zákonem přitažlivosti a v této knize se autorka věnuje velké Moci, Síle, která je v nás všech - Sílá Lásky. Sílá, která nám prospívá, kterou využíváme a měli bychom ji používat častěji.
Vřele doporučuji :)

Kniha, která mi více otevřela oči, abych mohl dělat, to, co chci a s čím rezonuje mé srdce! VŘELE DOPORUČUJI PRO LIDI, KTEŘÍ JSOU ZMATENÍ A ROZHODUJÍ SE O SVÉM POVOLÁNÍ A POSLÁNÍ NA ZEMI! :)

Každý den si přečíst s probuzením nádherné citáty třeba od Buddhy, nebo krásné rady od Rhondy, to je vážně nezbytná součást pěkného dne :))