Jeckyyy komentáře u knih
Stejně jako první díl, tak i druhej je topovej :) skvělé, výborně popsané recepty + jako bonus nádherné fotky ♥ cokoliv jsem z kuchařky uvařila tak se povedlo, všichni chválili. Určitě doporučuju :)
A mně se knížka líbila :) krásný nápad na příběh, oddechovka....jediné, co musím vytknout, je český překlad a chyby v knize. Bylo jich tam tolik, že mi to teda vadilo fakt hodně. Ale za to autorka nemůže :)
Já si do dneška myslela, že dvojka je ze všech nejslabší....ale asi ne. Líbilo se mi to jako jednička a uvidím, jak budu pokračovat, jestli alespoň o nějakém dokážu říct, že je horší :D
Tato kuchařka obsahuje plno výborných, skvěle popsaných receptů a jako bonus nádherné fotografie nejen pokrmů, ale i kočičky Mindy :) Radost prohlížet a vařit podle ní ♥
A mně se náhodou knížka líbila....vybrala jsem si ji jen kvůli tomu, že se mi názvem hodila do výzvy a nic jsem od ní nečekala, tudíž mě příjemně překvapila. Je čtivá, dokonce napínavá i přes to, že se dá hodně brzo usoudit kdo je vrah, ale ve finále to ani moc nevadí :)
Kniha byla zajímavá chvilku, že jsem poznala jak to vidí a jak přemýšlí druhá z hlavních postav.....ale tak od půlky už nuda. Musela bych být sakra velký fanoušek, aby mě mohla bavit tato kniha i tři knihy předcházející...a to nejsem :)
Tak tuhle knihu jsem si vytáhla u matury... Vím, že mě v tu dobu moc nezaujala, tudíž se nechystám ji číst někdy znovu. Pro mě jen splněná povinná četba.
Strašně ráda vařím podle blogu této foodblogerky, proto bylo víc než jasné, že knížku musím také mít :) Kačí je vynikající kuchařka a navíc strašně fajn člověk. Byla jsem si pro kuchařku přímo na její autogramiádě a jsem za to moc ráda. Už se těším, až zkusím nějaký z receptů, který jsem ještě nedělala ♥
Kuchařka je skvělá, už z fotografií se sbíhají sliny :) recepty napsané všechny tak, aby zvládl uvařit opravdu každý a Tipy navíc + vysvětlivky u méně známých potravin jsou také velké plus :) Mám doma již oba díly a jsem nadšená!