Jejunka komentáře u knih
Zajímavá kniha. Líbila se mi. Ale není to top. Něco ji tam k tomu chybělo. Příběh dobrý, postavy taky ale nemělo to něco. Možná to bylo tou slovenštinou, netuším.
Já teda nevím. Asi mi vadil věk hlavních postav, taky pubertální výlevy, dlouhé myšlenkové pochody, úplně streleni rodiče, rádoby kamarádky a celkově prostě dle mého nejhorší knížka autorky. Příběh byl dobrý ale zasazený mezi fracky a praštěne rodiče. Čekala jsem víc po všech knihách co jsem od ní četla.
To bylo sladké, přesladké...a tak nějak jsem tušila, kdo je Jake. Ale krásná oddechovka. Přečteno během 12 hodin. Četlo se to samo.
Jako dobrý ale četla jsem lepší. Ona mi přijde jako vtěrka. Popisy citů a celkově to sblížení takové chabé, neduveryhodne. Jsem zvědavá na PS chybíš mi.
Drsné wow, jediné co mě štve je, že stále není k dispozici dvojka tedy Tyran. Konec jsem nečekala a o to víc potřebuji číst dál. Nemáte někdo tip kde seženu Tyrana česky nebo slovensky?
No tak jsem přečetla 80 % a tohle teda není vůbec šálek mojí kávy. Panenství, náboženství a přitom je jak z divokých vajec. Celkově je to tak nějak napsané, že mě to ani nechytlo. Jediné co mě drželo číst dál a dál byl on. Ona je pro mě tak trošku další slepice. Musím říct, že jsem četla opravdu lepší knihy a teď zvažuju, že jim napravím hodnocení :D
No já nevím. Četla jsem lepší, vůbec se mi nechce číst Na kolenou
No páni, je to trošku náročnější pro mě. Sadomaso, dominanti. Psychicky pro mě těžké čtení. Občas jsem uvažovala, že hlavní ženská postava je psychicky narušená a měla by se jít léčit. Opravdu nevím, zda mám jít i do druhého dílu Anděl. Možná časem, tohle budu muset nějakou dobu rozdýchat. Knihu bych zkrátila, často jsem přeskakovala stránky. V podstatě ani nevím kolik hvězd dát. Už jsem četla knihy s touto tématikou a myslím si, že byly lepší, tohle byl hodně silný pohled na tyto pro mne brutální činnosti, kdy člověk končí v nemocnici?! Jakože cože?! Takhle se nechat zmlátit, tohle je prostě silné kafe na mou psychiku.
No teda dvě hvězdičky jsem dlouho nedala. První je za opravdu dobrý nápad na příběh a druhá je za to, že se to dobře četlo na to kolik to mělo stran. Celou trilogii bych hodila do jedné knihy asi o 400 stránkách maximálně. Tento díl jsem v podstatě jen ze zvědavosti prolistovala během dvou hodin, protože jsem už měla první i druhý díl z knihovny zapůjčený. Upřímně on mi byl sympatický, ale s jeho výkonem musel fičet na viagře. Za to ona byla totální slepice první kategorie! Jak může být někdo tak blbý jak daleko vidí! A ta její posedlost a zamilovanost v podstatě hned, co ho prvně viděla, ztráta řeči, nekontrolovatelné oči, mozek nechtěl poslouchat srdce, pche to bylo místy až k smíchu. Tohle není ani reálné ani představitelné a to mám velkou představivost. Za mne ne. Ochránce se mi líbil, ale tohle byl odpad!