Odmítnutá přehled
Jodi Ellen Malpas
Spalující, nebezpečná láska. Když chcete být jeho světlem… Nezkrotná vášeň, která se rozhořela mezi Livy a tajemným Millerem v Jedné noci: Zaslíbené, může oba dva nemilosrdně zničit. Pro Livy už ale neexistuje cesta zpět, její krásný a bohatý londýnský eskort jí stále přináší rozkoš, o níž neměla ani tušení a která ji tolik láká. Doslova ji uchvátil, za žádnou cenu se jí nechce vzdát a ona mu slibuje, že se stane světlem v jeho hříšném světě. Jejich touha tak přerůstá ve vzájemný cit, který musí čelit mnoha překážkám, především jeho temné minulosti, nepřátelům, milenkám, drogám, a hlavně samotnému Milleru Hartovi. Vyjdou najevo mnohá tajemství z jeho života, s nimiž se budou muset vypořádat bez kompromisů, a oba počítají s tím, že cena za jejich lásku nebude malá a vyžádá si oběti…... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2017 , XYZ (ČR)Originální název:
Denied, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odmítnutá. Přihlašte se a napište ho.
První díl si mě hned na začátku získal díky svému ději. U druhého dílu to ale celkem začíná pokulhávat. Hlavní hrdinka Livy se mi v tomto dílu začíná silně znechucovat, hlavně jejím arogantním chováním. Přibližně v půlce knihy jsem si řekla “Wau! Tak tohle bude pecka.“ Bohužel ale realita byla oproti představě velmi odlišná.
Opakující se scény mě rychle omrzely a tak přichází ta důležitá otázka “Dočtu tohle vůbec? Světe div se, dočetla jsem, díky velmi napínavému zakončení si kniha odnáší 3/5 hvězdiček. Doufám, že 3. díl této série bude takzvaně třešnička na dortu. Ani nevím, co bych měla pořádně napsat, moje pocity jsou zvláštní a nedají se úplně určit. Nevím, zda se mi díl líbil nebo mě víc nudil, no… uvidíme co přinese další a zároveň poslední díl, doufám že v něm nalezneme odpovědi na otázky, které zatím zodpovězeny nebyly a tak nám bude příběh dávat větší smysl.
Těšila jsem se na druhy díl a za mě byl o chlup lepší než ten první . Postavy se mi zatím nezprotivili jak to někdy bývá u takto dlouhých příběhů a těším se moc na poslední díl .
Knižní novinky (23. týden)
02.06.2019
Kniha Odmítnutá v seznamech
2014 | Odhalení |
2016 | Zaslíbená |
2019 | Ochránce |
2015 | Odpuštění |
2020 | Kontroverzní princezna |
Četlo se to samo, ale bylo to šílený toxické , ulítlé, erotické :))