jiřííí komentáře u knih
Knížka se mi moc líbila. Zaujalo mě prostředí, kde se knížka odehrávala. Líbil se mi charakter hlavní postavy a jeho vztah s Bílým tesákem. Autor krásně vystihl lidskou empatii k zvířeti a také vystihl jaká to byla krutá doba, když se všichni předháněli a nenáviděli kvůli zlatu.
Jak už jsem napsal, knížka se mi moc líbila a proto ji dávám čtyři hvězdičky.
Knížka Bílá nemoc se mi ani tak moc nelíbila, i když dějově je perfektní. Na mě je ta knížka moc zdlouhavá a styl, kterým psal Karel Čapek je na mě až příliš zastaralý. Byli tam ale i zajímavé a zábavné věci, které mě i pobavily. Viděl jsem i film podle knížky a mě se více líbil film než knížka, ale doporučuji přečíst i knížku, protože je tam dějově více informací.
Knížce dám 3 hvězdičky, protože je to podle mě nejlepší dílo do Karla Čapka, které jsem četl.
O téhle knížce jsem se dozvěděl přes kamaráda, který mi ji doporučil a i mi ji půjčil. Ze začátku jsem to vůbec nechápal, až postupně se mi to začínalo vyjasňovat. Taky jsem nechápal některý smysl stanic metra, ale i přes toto se mi knížka moc líbila. Knížka Metro 2033 má dobrý děj pěkně se mi to četlo. Hlavní postava Arťom a jeho příběh byl úžasný, líbilo se mi jak musel procházet stanicema a dávat si pozor na vsělijaké nebezpečí. Knížka mě bavila, pěkně se četla a byla až do konce napínavá. A proto bych ji rád doporučil všem.
Knížce dávám 5 hvězdiček a těším se až si přečtu pokračovaní.