JiříM

Čtvrt knihy mi trvalo, než jsem se začetl a přivyknul si na způsob psaní autora. A jsem rád. Konec jsem četl jedním dechem.

Na jednu postavu je těch akcí co přežije až moc.

Dal bych i hvezd pet, ale ty chyby a preklepy v celem textu byly strasne.

Tohle je nejpodivnejsi příbeh který jsem od autorky zatím četl, a že už jsem něco prečetl. Zřejmě jistá autorčina averze k HP se zde velmi podepsala. Nevim zda to je ve všech vydáních, ale v mém vydani je oběti 24, což by později nedávalo smysl.

První část byla úžasná, ten kdo má přečteny i předchozí knihy s Beresfordovými, pozná že kniha začíná na stejné vlně, náhoda, lehkost, spád, děj. Druhá část by nebyla špatná nebýt tam tolik té politiky a třetí část už zase byla jakž takž.
Do pěti knih o Tommym a Pentličce zanáší a popisuje autorka svůj osobní život a své myšlenky. Pokud budeme koukat na to tímto směrem a ne jen jako na smyšlený příběh, leccos se o osobnosti autorky dozvíme.
Jen popis na zadní straně knihy, který nám rovnou říká "radši to nečtěte" neni zrovna dobře zvoleny.

Docela napínavé a zajímavé čtení, jen ten konec mohl byt dotaženější.

Začátek nuda, od půlky to celkem šlo a konec by mohl být jinačí.

Kniha se četla celkem dobře. Téma celkem zajímavé, obsah místy absurdní.

Po první kapitole jsem myslel že knihu odložím, vydržel jsem to do půlky a pak to už celkem šlo.

Podle anotace jsem čekal hodně, na konec se z příběhu vyloupla blaznivá třiatřicátnice, které pomuže k procitnutí joint. Taková fantasmagórie z českych luhů a hájů.
Toto je můj názor, nechapu proč a kdo přesunul můj názor do diskuze!
!

Zajímavé čtení, zasmál jsem se. A z jistil jsem že úryvky s knížky nejsou použity jen v Pelíškách, ale i v Pupendu.

Doporučuji přečíst, je to díl kde Poirot zúročí všecny své zkušenosti. Také je vidět že autorka píše knihu jako již vyzrálá žena, Děj je napínavý od začátku do konce - hlavně konec je nejnapínavější a nejzajimavější.