Jjezevec

Není to špatné. Celkem pohodové čtení a skvělý závěr.
Snad to nakladatelství Fantom print vydrží, a dokončí celou sérii.

Skvělá a zábavná fantasy.
Musím ale kromě autorky pochválit i nakladatelství, kniha je prodávána jako e-book za velmi solidní a vstřícnou cenu.

Bordel a zlodějna jako jinde v této zemi - zkriplenej nakladatel vydá 2 (slovy "dvě") knihy ze sedmnáctidílné série.
Nakladatel "Alpress"

"Myslitelům" v nakladatelství Fantomprint muselo dát fakt hodně práce zlikvidovat tuto čtyřdílnou sérii vydáním jen třetího dílu.
Blahopřeji tomu mozku.

Dá se to číst, ale v porovnání s jinými fantasy podobného žánru to je poněkud ploché a nudné.

Slušná série, ale jako obvykle nakladatelství zklamalo - vydalo je polovinu série.
Podvodníci.

Jako mnoho jiných sérií i tato skončila předčasně. Nakladatelství BB art opět okradlo čtenáře nejen o peníze, ale hlavně o zážitky.
Podvodné nakladatelství BB art.

Série jako obvykle u podřadného českého nakladatelství končí předčasně. A ačkoliv autorka vydala celkem 9 dílů + nějakou tu novelu, tak u nás vám nic takového nehrozí.
Skončilo to po pěti dílech.

Není to špatné čtení. Jen se bojím že je to pro Fantomprint konečná!

Bohužel nakladatel v roce 2021 jen uboze recykluje.
Vydat znovu knihu po 6-ti letech je něco hnusného, zvlášť když se čtenář těší na nové příběhy od této autorky.

Myslím že kniha se autorce celkem povedla. Slušný nápad i zpracování.
Je škoda že uběhlo skoro 5 let pokračování nikde. Jen doufám a věřím že je na vině autorský blok a ne neschopnost nakladatele.

Skvělé čtení na víkend, skvělá autorka.
Bohužel soudružky/soudruzi z nakladatelství CPress tuto autorku a její knihy zřejmě zařízli.
Škoda jen že neumím také čarovat. To by nakladatelství skončilo jak Americká společnost Enron (v prachu zapomnění). Že se nestydí.