Johnnyman

Slušně napsaný napínavy špionážní román plný zajímavých zvratů.

Velice čtivý příběh fiktivního vojáka na východní frontě.

Dopodrobna promyšlené dílo. Bavilo mě, jak se děj vyvíjel. Za mě super nadčasová kniha.

Silný a čtivý příběh. Autor si musel projít peklem. Mohu říci, že některé vyprávěné pasáže mě tak dostali, že jsem knihu musel na chvilku odložit a rozdýchat to!

Pěkný válečný román. Nechápu proč má tak malé hodnocení, proto dávám plný počet hvězd. Jen škoda nepřeložených francouzských vět.

Velice zajímavá kniha! Drsná! Název knihy je trefný! Čteno jedním dechem! Můžu říct, že mě kniha opravdu vtáhla do děje.

Většinou to tak nebývá, ale jako seriál je tento příběh mnohem zajímavější... Bohužel mě kniha zklamala :/

Skvěle napsaná kniha. Poutavý a velice čtivý příběh. Tuto knihu řadím k "top knihám", které jsem kdy četl!!!

Obyčejný mladý muž vhozen do rozbouřeného moře druhé světové války. Hlavní hrdina se musí přizpůsobit době a prostředí své dovolené a díky tomu také prožívá romatické chvíle se svojí novou ženou. O to hůře se mu vrací zpět na frontu, kde příběh bohužel smutně končí.

Skvělá kniha, napínavá a ani jedna minuta není nudná. Už čtu pokračování "Orel vzlétl" :)