Joker969 komentáře u knih
Když jsem si ji v knihkupectví kupovala, ani jsem si nevšimla, že je to už 3. díl série a já ostatní vůbec nečetla, takže ani nemám s čím srovnávat. Bála jsem se, že budu mít zmatek v tom, o čem děj vůbec je, ale nakonec to tak vůbec nebylo. Je to super fantasy knížka, postavu Jamieho/Stromka jsem si moc oblíbila a asi si co nevidět koupím další díly :)
Zkrátka řečeno super knížka, přelouskala jsem ji za dva dny :D Všem ji moc doporučuji, stojí za přečtení! :)
Nejspíš můj nejoblíbenější díl (nemůžu se rozhodnout mezi tímto a Jezerními pannnami) a každopádně patří i mezi mé nejoblíbenější knížky vůbec. Líbí se mi, že je to v prostředí krásného, hystorického a tak trochu strašidelného Londýna, který já prostě žeru ;) Opravdu mi tady při pár momentech trošku běhal mráz po zádech...
První díl jsem si přečetla asi před pěti lety, když jsem ho v 11-ti dostala k narozeninám. Od té doby se vždycky těším na další a všechny čtyři díly jsou už v mé knihovně a často se k nim vracím. Je to bezva detektivka s dávkou napětí a trochou duchařiny :) Přesně takové knížky miluju. Doporučuju! :)