jolca-jolly0953 komentáře u knih
Koupila jsem ji už před lety ale nedokázala jsem se začíst. Zkusila jsem to znovu a dobře jsem udělala. Knížka mne nadchla a rozhodně se pustím do celé série.
Série mne nadchla. Konečně něco, co není ufňukané a plné romantických blábolů. Žádné "miluji tě víc než svůj život" nebo "budu tě milovat až do své nejdelší smrti" a podobné blbosti. Kdybych chtěla romantiku tak si pustím Pretty Woman nebo podobný nesmysl. Líbilo se mi, že byli k sobě Dominik se Summer tak otevření ohledně sexu. Ve vztahu je to podle mne velmi důležité, aby byly obě strany spokojené a vzájemně si plnily nejrůznější tužby. A z konce jsem měla snad největší radost. Žádná svatba žádné děti. To jsem snad ještě v žádné jiné knize nenašla. Báječné. Jestli je autorem knih muž nebo žena..... To je pro mne opravdu nepodstatné. Dílo se vydařilo a já se k této sérii určitě ještě v budoucnu vrátím.
Prostě WOW! :-) ten konec se fakt povedl. Jediný, co jsem asi nějak nepochopila je, jak na konci mluví Murhder s Xhex...
Spoiler :
Co to? Že to umí dobře s lysem? Na co přesně to má být narážka? A že bratrstvo už nebude jen čistě pánský klub? No jsem zas napnutá jak kšandy na další díl.
Sice stejné jako 50 odstínů, ale zároveň i jiné.... Každá kniha má to svoje "kouzlo".
Kniha mne příjemně překvapila. Ze začátku to vypadalo, že to nebude nic extra, ale postupně se to zlepšilo.
--- Komentář obsahuje spoilery (jen trochu) ---
Příjemné čtení, jen to mohlo končit jinak než slovy "vezmeš si mě".... Co už. Celá trilogie mne ovšem bavila, jen jsem se trochu pozastavila nad jednou věcí, a to - neustále se ve všech dílech řeší, jak nejlépe utajit vztah Jacka a Grace, ale co všichni ti maskéři, kostyméři atd.? Když je chystali na ty rozhovory nebo na předávání cen..... Všichni je viděli.... Takže by někdo z toho všeho personálu mohl dávat pravidelné echo bulváru??? Zdá se mi to krapet podivné, možná i nedomyšlené.... Možná jen můj pocit. Jinak samozřejmě 5*.
Tento doplňkový díl jsem si nechala až na konec celé série. Když jsem dočetla všechny předchozí díly, bylo mi smutno že už celý příběh o Sookie končí. Dotek mrtvých tak alespoň na chvilku toto celé prodloužilo. Všechny díly jsem přečetla snad jedním dechem. Opravdu povedená série. I seriál se mi velice zalíbil. Mohla jsem si postavy z knih alespoň lépe představovat. Určitě si za nějakou dobu všechny díly přečtu znovu.
Čekala jsem trošku "bouřlivější" finále, ale jinak se mi celá série moc líbila.
Prostě nádhera. Jako vždy jsem se skvěle pobavila a dokonce i slzička ukápla.
Nádhera :-) přečteno za jedno odpoledne. Ale Lauren Cadenovi odpustila až moc rychle. Mohlo to být delší
Knihy od Alice Clayton zbožňuju čím dál víc :D parádně se vždy pobavím :D Hřebec dočten jedním dechem a teď šup na Samce :D
stejně vynikající zážitek jako u prvního dílu :-) tak jdem na Hřebce :-)