jolca-jolly0953

Zajímavé.... Tento díl dokonce trošku "detektivní". Jsem zvědavá, co se dozvím v tom posledním.

Další parádní díl. Jsem zvědavá, jestli i Lassiter dostane v některé z dalších knih vlastní prostor :-)

Krásné zakončení. Brala bych i další díly. Jen je mi líto Cala, ale jinak celá trilogie nádherná.

Tak druhý díl jsem přečetla během pár hodin :-D nedalo se odtrhnout. Teď hurá na ten třetí.

Příjemná změna a dobrá oddechovka. Četlo se to samo.

Všechny dily byly úžasný. Určitě se k nim zas někdy vrátím.

Tak by mne zajímalo, zda bude další díl. Takový otevřený konec, to snad ne?

První tři díly jsem přečetla téměř na jeden zátah. Nedokázala jsem se odtrhnout. A teď ten konec??? To jako vážně? OK, dalo se to možná čekat, ale stejně..... Opravdu mne zajímá co vše najdu ve čtvrtém díle. Calla a Shay mi tam budou chybět :-/

Velice povedená kniha. Nikdy by mě ani nenapadlo, že se při čtení tolik nasměju :-)

Začátek knihy - Vegas - naprosto bomba. Zbytek knihy už byl takový nepřekvapivý. Ale i tak se mi velice dobře četlo a celý příběh se mi líbil. Tato série mi ovšem velice připomíná sérii Božského. Opět tu máme partu přátel, kde se to díl po díle páruje. Nejvíc se mi asi zalíbila Harlow a její povaha.