Julie Laskova Julie Laskova komentáře u knih

Bílá Voda Bílá Voda Kateřina Tučková

Kniha je opravdu široce zpracované téma o boji mezi církví a politický režimem. Než jsem si knihu přečetla, nevěděla jsem o tomto tématu skoro nic. Kniha tedy určitě není odpočinkové čtení, vždy jsem musela dočíst danou kapitolu a musela jsem mít na čtení absolutní klid. Jediné, co mě zklamalo bylo, že konkrétní osoby a zápletky nebyly podle pravdy, ale z velké části smyšlené, pouze inspirované skutečnostmi. Ale chápu, proč tomu tak bylo.

10.10.2024 5 z 5

151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem 151 dní po evropských stezkách: Dobrodružství holky s bucket listem Lucie Kutrová

Knihu jsem přečetla jedním dechem. Nemohla jsem se odtrhnout. Luci, přeji Ti z celého srdce, abys byla šťastná!

06.06.2024 5 z 5

Veterinářka vypráví Veterinářka vypráví Lýdia Suková

Velmi povedená knížka, která vypráví opravdové příběhy o naší krásné ale náročné profesi. Od všeho Vám dá trochu čuchnout- vtipné situace, smutné, frustrující až zoufalé, občas ale zasvítí světlo naděje, když se něco náročného povede. Různě laděné příběhy se svižně střídají. Doporučuji na dlouhé zimní večery a těším se na druhý díl! ;-)

13.10.2023 5 z 5