Jůšo komentáře u knih
Vážně slabé. Myslím, že by bylo lepší, kdyby tahle série skončila druhým dílem. Zápletka stála za nic a chování Cat bylo v některých chvílích až moc přehnané. Taky nechápu, proč je na obálce kluk, který má nejspíš představovat Austina. Vždyť ani jedna kapitola nebyla z jeho pohledu.
POZOR SPOILER!!!
Prostě zklamání. První díl byl dost nezáživný, ale i přesto jsem dala autorce šanci a doufala jsem, že do posledního dílu vloží to, co v prvním chybělo. Ale bohužel. Čekala jsem alespoň nějaký pořádný souboj nebo vychytralou lest, kterými by Serafína porazila nepřítele, ale proč to prostě nevyřešit velkou obludou, která se najednou objeví na scéně a se záporákem zamete, že??
Prostě paráda! Ještě víc magie a tajemna, prostě knížka, která bavila od začátku až po poslední stránku. Hned se musím pustit do dalšího dílu, protože jsem neskutečně zvědavá, jak si Sophie se všemi problémy, co na ni číhají, poradí. :D
Milý příběh, který mě dokázal rozesmát a moc jsem si ho užila. Tyhle kouzelnosti já můžu a když se k nim přidá ještě dobrý nápad, tak vznikne něco skvělého. Tohle je přesně ten případ. ;)
POZOR, BUDOU TU SPOILERY!!! Píseň ledu a ohně je bezesporu výjimečná série. Moc se mi líbily do detailu promyšlené šlechtické rody a charakter jednotlivých postav. Některé mi hned přirostly k srdci, ale jiným jsem měla sto chutí srdce probodnout. Byla jsem z příběhu nadšená, ale na konci mě čekalo zklamání. Autora snad omrzelo psát o některých z nich a proto se jich prostě zbavil. Při smrti lorda Eddarda se mi chtělo brečet, protože právě jeho jsem si oblíbila a taky mi bylo líto Jona, protože mu už nikdo nemůže říct pravdu o jeho matce. Skoro se bojím kdo příběh opustí v dalších dílech, ale stejně po nich sáhnu a přečtu si je.
Kniha mi že začátku přišla taková jednoduchá.Snad to bylo tím,že jsem nedávno dočetla Odkaz dračích Jezdců,který je nabitý spoustou názvů a jmen.Ale nemohu říct,že se mi nelíbila,to ne.Když se blížil konec nemohla jsem ani přestat číst,protože jsem byla moc zvědavá jak to všechno dopadne.Už se moc těším na další díly.
Nevíte někdo jestli se dá koupit celá série v boxu??Nikde ji nemůžu najít... :/