Můj ne tak sladký život přehled

Můj ne tak sladký život
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/230887/bmid_me-sladke-sestnacte-stoleti-muj-ne--70W-230887.jpg 4 310 310

Cat Crawfordová chce být prostě normální – nebo aspoň tak normální, jak jen dcera hollywoodské celebrity může být. A zdá se, že osud jí přeje: má báječného přítele, její skvělá sestřenice Alessandra žije s nimi a její otec se plánuje podruhé oženit, díky čemuž by získala prima nevlastní mámu. Ale tyhle růžové výhledy samozřejmě nevydrží… Závěr romantické trilogie nejen o cestování v čase!... celý text

Literatura světová Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

My Not So Super Sweet Life, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj ne tak sladký život. Přihlašte se a napište ho.

SáraR.
30.11.2023 4 z 5

Tohle bylo krásné zakončení série. Čtení mě bavilo a knížku jsem zhltla za den. Asi nemám co bych víc řekla. Jsem ráda, že se ke mě knihy dostaly. ;)

Nathally
06.11.2023 3 z 5

No tento díl se mi moc nelíbil, tak jako předešlé dva. Tam se mi líbilo, jak Less a Cat cestovaly časem a děj byl pořádně rozjetý. Za to v tomto díle se spíš řeší rodinné vztahy a všechno se strašně vleče. Několikrát jsem musela čtení přerušit, protože mě to nebavilo. Ale plus je zase to, že jsme se dozvěděli něco o Catině matce.

Líbí se mi, jak mě předešlé dva díly vtáhly do děje a v některých částech i tato kniha. Dál se mí líbí, jak byly knihy napsány, dobře se mi četlo. Je mi líto, že se musím s Less, Austinem, Cat a Lucasem rozloučit. Opravdu krásný román u kterého si odpočinete

chlupydupy
20.04.2023 1 z 5

pro mě zklamání, žádná přidaná hodnota, jen obyčejný románek pro puberťáky.. mělo to skončit druhým dílem..

Kniha Můj ne tak sladký život v seznamech

láska cestování časem pro dívky

Rachel Harris
americká, 1980