JustABookReader komentáře u knih
Jedna z nejlépe napsaných knih co jsem četl.
Kniha bylo zrovna to fantasy co mám rád.
Příběh o hobitech mě natchl a musel jsem si pustit film.
Film byl dle mého názoru vydařený, ale bylo tam mnohem více odkazů na Pána prstenů. Ale nemyslím si, že by to příběh nějak extrémně měnilo.
Doporučuji všem kdo mají rádi tyto typy fantasy.
Kniha mě vrlmi překvapila.
Nečekal jsem to, že se někomu podaří tak dobře udělat takové jeho pokračování na jezerní kotlinu.
Čekal jsem to, že když to nebude od Jaroslava Foglara, tak to nebude tak navazovat, ale myslím si, že se to autorovi povedlo a jí si knihu užil a zaslouží si 5 hvězd.
Jenom bych tam nakonec nedával to poučování o čistém prostředí.
(SPOILER) Opět super příběh.
I když už to moc postavy nerozvinulo, tak tu přišli z dobrými záporáky a myslím si, že se povedlo autorovi uzavřít příběh. Opět velmi napínavé a líbil se mi mix záporáku z prvního a druhého dílu. Zajímavé lokace.
I když to je asi nejhorší kniha z trilogie prašina, tak je to pořád příběh, který si zaslouží 5 hvězd.
Velmi dobré kniha.
Napínavé smysluplné pokračování, které má dobrý příběh. Není to o tom stejném a dozvídáme se více a více věcí v průběhu příběhu. Jsem rád, že to není typické klišé pokračování, ale vážně to pokračování funguje a rozvíjí to postavy.
Zároveň s nimi můžeme časem i více soucítit.
Od příběhu jsem nic moc nečekal, ale zmýlil jsem se.
Příběh je dle mého jeden z nejlepších příběhů v ČR a velmi mi to připomíná styl Jaroslava Foglara, ale ve trochu sci-fi příběhu, který je velmi originální a jenom jsem doufal v další pokračování.
Nebudu tu mluvit o super filmu co vytvořil Tim Burton, ale o této knize, která je dle mého názoru lepší než li filmová adaptace. Díky této knize si postavy můžeš vytvořit sám v mysli a příběh si částečně sám domyslet, myslím pouze vizuálně.
Jinak si osobně myslím, že je toto nejlepší kniha od Roalda Dahla a určitě si zaslouží 5 hvězd.
Příběh ani není moc klišé. Přijde mi, že je originální a doporučuji všem.
Pěkná kniha, ale myslím si, že byla Babička drsňačka lepší.
Tato kniha mi moc nesedí humorem a celkově mi ani postavy nejsou moc sympatické.
Ale pořád velmi solidní kniha a myslím si, že si zaslouží 4 hvězdy.
Kniha je poměrně originální a velmi zábavná. Příběh není běžný a je to o známé babičce co kradla šperky akorát, že ... ( dočtěte knihu ).
Kniha má stránky humoru i vážnosti a za mě si to zaslouží 5 hvězd.
Super kniha, kterou doporučuji všem.
Dle mého názoru je kniha trochu slabší a proto dávám 4 hvězdy, ale je to poměrně naučné a příběh není nějaký strašný. Přišlo mě, že by kniha mohla být bud mířená na starší publikum, nebo by mohla být trochu kratší a více zaměřená na příběh.
Super pohádka o lišákovi.
Sice mě to příjde jako jedna ze slabších knih od Roalda Dahla, tak se mu povedlo udělat super pohádku, kde můžeme vidět poměrně realisticky stvárněný život lišky. Samozřejmě tam jsou nějaké nerealistické věci, ale to příběhu jenom přidává zábavu. Ale je to trochu klišé, takže si myslím že 4 hvězdy.
Dle mého názoru si to zaslouží tři hvězdy.
Je to krátká kniha, která nám ukazuje život holky, která má tuto superschopnost ( když se naštve tak jdou z jejích prstů záblesky).
Taková klasika, ale moc mi neseděl Roadl Dahl, který je mimochodem super autor do částečného superhrdinského příběhu.