Bílá komnata přehled

Bílá komnata
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452542/bmid_bila-komnata-ArX-452542.jpg 4 434 434

Prašina série

< 3. díl

Je parné léto a napětí na hranicích Prašiny narůstá. Podnikatel Klement Hrouda se vrací do Prahy, aby se pomstil, a po úbočí Šibeničního vrchu se prochází Krchlebani vedeni záhadným Melicharem. Co nevidět Krchlebani vyrazí vzhůru temnými uličkami a budou hledat stroj dávného vynálezce Hanuše Nápravníka. Zatímco se v oprýskaných domech a na prázdných náměstích v tichosti schyluje k poslednímu střetu, rozhodne se En vzít osud čtvrti do svých rukou. Jirka se vydává v jejích stopách. Podaří se mu odvážnou dívku najít, než bude pozdě? Poslední díl úspěšné trilogie Prašina přináší konečné rozuzlení, na které jsme s velkým vypětím čekali.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Bílá komnata. Přihlašte se a napište ho.

Kkkk2011
08.02.2025 5 z 5

Za mě je to naprosto dokonalé dokončení série. En i Jirka se konečně víc sblížili. A děj je zase originální.

Murtagh
21.12.2024 4 z 5

Za mě nejhorší z trilogie .Ten konec mi připadá trochu nedokončený ale jinak dobré.

klaudiasmelkova
04.12.2024 5 z 5

Ukončenie trilógie mi prišlo unáhlené, ale pre mládež to môže stále byť veľmi dobrá kniha. Je rozhodne lepšia ako druhá časť trilógie.

Knižní novinky (5. týden)

31.01.2021

Kniha Bílá komnata v seznamech