Kabeling

Přečetla jsem knihu za 3 dny. Byla úžasná. Je pěkné, že se ještě najdou lidi, kterým nevadí pouliční kočky.
Jsem ráda,že když Bob utekl, zase se našel a že se Autorovi daří lépe. Vím, jak je těžké postarat se o sebe a ještě o svého mazlíčka.

wow, páni, cože? Ani nevím jak se k tomu vyjádřit byla jsem úplně pohlcena do děje, ale mám jednu výtku : citový trojúhelník - je skoro v každé knížce. ALE TEN KONEC vše vynahradil. DOSLOVA VŠE.

Jak tady všichni ví, knihy jsou lepší než filmy, a proto chci dát jednu radu těm, kdo se rozhodli si přečíst knihu. První si přečtěte knihu a pak se podívejte na film a můžete porovnat. Pro ty, kteří už je pozdě (viděli film) radím přečíst jsi celou knížku až do konce. Stojí to za to.

Tyhle knihy od Kiera Cass jsou naprosto úžasné. Asi všichni jsme věděli její konec, ale to autorka vynahradila akcí a vzrušením. Tutu knihu jsem měla přečtenou za jeden den. A lituji, že ta chvíli na konci netrvá o něco déle. A nebo ji nechat aby nikdy neskončila.

Nemám slov. Tahle kniha je velmi krásná, když ji čtete s pochopením. Nadchla mne na tolik, že jsem nedělala nic jiného než jen četla. Oceňuji celý nápad se sirénou.