kacenka6144 kacenka6144 komentáře u knih

Vítězný rytíř Vítězný rytíř Shannon Drake (p)

Nějak jsem se nemohla do knížky začíst. Těch bojů už asi bylo trochu moc. Možná to bylo i tím, že jsem četla už 4. díl série v řadě. Takže teď si před těmi dalšími dám trochu oraz.

12.03.2021 3 z 5

Umění svádět Umění svádět Stephanie Laurens (p)

Předpokládám, že je toto jedna z autorčiných prvotin - sladká a naivní Harlequinka.

25.02.2021 3 z 5

Vlk z Vysočiny Vlk z Vysočiny Hannah Howell

Po lehkém zklamání z Barbara z Vysočiny jsem ráda, že se tato série vrací ke svému standardu.

19.02.2021 4 z 5

Něžná pomsta Něžná pomsta Teresa Medeiros

Doba nebojácných rytířů a ještě nebojácnějších pannen, aneb zkrocení zlého muže.

11.02.2021 4 z 5

Zkrocení markýze z Raventhorne Zkrocení markýze z Raventhorne Stephanie Laurens (p)

Vždycky jsem měla ráda knížky o rodině Cynsterových, ale občas už se začíná ve všech těch rodinných vztazích ztrácet.

04.02.2021 4 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Věčně nasraný mladý muž a hodná pipka, co na něho do věčnosti čeká. Ale konec dobrý, všechno dobré...

13.01.2021 3 z 5

Maddox Maddox Melanie Moreland

Pohodová oddychovka, která v podstatě kopíruje předešlé dvě části. Těším se na příběh Reidra.

29.11.2020 4 z 5

Zkrocený Zkrocený Emma Chase

Tak takhle série mě fakt baví. Je zajímavé, že i když knížky píše žena, tak mi přišlo daleko vtipnější vyprávění z pozice muže než ženy. Z některých komentářů sarkasmus jenom odkapával. Už se těším na poslední díl.

23.11.2020 5 z 5

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Po poměrně nevýrazném Leovi zase super příběh.

08.11.2020 5 z 5

Pád Pád Maya Banks

Trošku mi tady chyběl nějaký příběh. Sex, sex a zase pro změnu sex. Ale jako oddychovka na víkend, kdy celé odpoledne jenom prší, by to šlo.

02.11.2020 3 z 5

Gentleman devět Gentleman devět Penelope Ward

Jak už zmiňovaly dřívější komentáře, knížka měla příběh. Jenom je škoda, že příběhy se vždycky točí kolem nemocí.

24.10.2020 4 z 5

Rozpolcené srdce Rozpolcené srdce Arnette Lamb

Knížka neurazí, ale ani nenadchne. Taková ta zlatá střední cesta. Na některých dějových liniích se dalo ještě trochu zapracovat a nenechat je tak otevřené. Ale popis Alpininých útěků mě docela pobavil.

22.09.2020 3 z 5

V erbu slunce V erbu slunce Arnette Lamb

Knížku jsem četla už před pár lety, ale velice ráda jsem se k ní vrátila. Mám ráda příběhy ze Skotska a znovu se těším na celou sérii.

17.09.2020 4 z 5

Sexy farmář Sexy farmář Alice Clayton

Příběh měl naprosto jasný směr, ale docela mě bavil. Jenom by mě zajímalo, jak vypadá sazenička brambory. :-)

15.09.2020

Hot Boys Hot Boys M. T. Majar (p)

Vtipné, napsané s nadhledem.

13.09.2020 5 z 5

Dar lásky Dar lásky * antologie

5 krátkých povídek od různých autorek. Tady je důkaz, že plno příběhů se může vejít do 80 stran, obsáhnout všechny aspekty tohoto žánru a nic neošidit. Jenom jsem si měla knížku nechat na později. Číst romantické příběhy, které se odehrávají o Vánocích, v nejteplejších dnech roku je fakt trochu divný.

28.07.2020 4 z 5

V bouři V bouři Sabrina Jeffries

Nakonec dávám jenom 4 hvězdičky. A může za to Rhys. Občas mě totiž trošku štval.

26.07.2020 4 z 5

Zkrocení šarmantního rebela Zkrocení šarmantního rebela Suzanne Enoch

Miluju knížky této autorky. Tady se asi prostě splést nedá. :-)

20.07.2020 5 z 5

Temný hrdina Temný hrdina Jo Beverley

Druhý díl série a musím přidat ještě jednu hvězdičku. I když má knížka 400 stránek, nestačila jsem se u ní nudit. Pořád jsem čekala, co se bude dít na další stránce a kam se bude děj posouvat. I když u tohoto literárního žánru se žádná velká odchylka od dějové linky neočekává. Ale určitě záleží na tom, jak se příběh podá.

15.06.2020 5 z 5

Černá vdova Černá vdova Amanda Quick (p)

Tohle mě prostě baví. Detektivka spojená s romantikou. Někdy jsou sice dějové linky trošku kostrbaté, ale tohle bych autorce rozhodně odpustila. Pro mě knížka na maximálně dva večery. :-)

08.06.2020 5 z 5