kacenka6144 komentáře u knih
Četla jsem všechny díly hned za sebou a čtení bylo čím dál tím delší. Možná i trochu zbytečně. Stránky navíc byly jenom takovou vatou k základní dějové lince a tou bylo pátrání po Medvědovi. S překvapivým vyústěním. Možná až trochu nepochopitelným. Jsem ráda, že všechny dílky do sebe nakonec zapadly a mafiánský svě v Miami se vrátil do svých obvyklých kolejí. Ale teď si dám na chvilku od tohoto druhu literatury trošku oddech a nechám se zase hýčkat dramaty staré dobré historické Anglie.
Začínám být čím dál tím víc napjatá. Už jsem se lekla, že můj tip na Medevěda byl špatný, ale postava je pořád ve hře. Jenom by to autorka nemusela až tak moc natahovat. Každý další díl je o 100 stránek delší než ten předešlý. A já už chci vědět, jak to dopadne.
Pořád se docela bavím. Jenom nevím, jestli bylo potřeba tolik stránek. Po přečtení konce jdu hned na třetí díl a začínám být zvědavá. Svůj tip na Medvěda mám. Uvidíme, jestli svůj názor ještě přehodnotím.
Knížka má poměrně vysoké hodnocení. Měla by to být další temná romance. Je to první část 4 dílné série. Konec se mi zdál trošku zvláštní, jako by mu něco chybělo. A ono to vlastně ještě bude celé pokračovat. Naštěstí jsem si už pořídila sérii celou, takže to teď vezmu jeden díl za druhý a uvidím, kam se to celé dostane.
Klasická Herlquinka. Chcete si sednout večer ke knížce, přečíst ji za jeden večer a zbytečně se nezatěžovat? Tak tady jste na správné cestě. Nic Vás nemůže překvapit.
Romantika na pár stránek. Mohla by tam být rozvinutá skvělá detektivní zápletka, ale na to asi není tato autorka stavěná.
Pokračuje to pořád stejně. Příběh je plný nesmyslů a neskutečných situací (a to mám tento žánr ráda a ledacos mu dokážu odpustit). Mám romance ze sportovního prostředí ráda a už jsem jich opravdu spoustu přečetla a tohle patří určitě k těm slabším.
Nevím, je to celé takové divné. A napsat, že je v Barceloně dopoledne a v Londýně je noc - možná by měl někdo autorce kontrolovat i tyhle věci. Knížce to moc neprospívá. Jdu zkusit další díl, třeba se to zlepší.
Knížka mě trošku zklamala. Ainsely se dost často chovala jako blbka a Royal byl tak tolerantní a úžasný, až z toho trnuly zuby. Bylo tam pár lepších okamžiků, ale čekala jsem asi trochu víc. Nejlepší postava je snad dědeček Angus. A malá Tira, protože ta celou dobu nemluví. Navíc jsem měla pocit, že by knížka měla být součástí nějaké série a tohle není určitě její první díl.
Příběh Wese a Winnie mě bavil. Další rozměr tomu dávali Winniini bratři a hlavně malá Lexi. Jako bývalá svobodná matka bych jenom ráda věděla, kde se ti krásní, svobodní a sexy miliardáři berou. :-)
Je to spíš taková malá milá vsuvka mezi příběhy ostatních sourozenců. Je to milé a nenáročné, žádná velká dramata nebo zvraty.
Mám moc ráda knížky téhle autorky. Drží si pořád svůj styl a svou úroveň (možná bych našla pár slabších momentů, ale těch je opravdu velmi málo). Příběh Huntera a Avy je plný vzájemného jiskření. Navíc je u tohot i pes, který dodává příběhu ještě víc lidskosti a vřelosti.
Příjemná oddechovka na jeden, maximálně dva večery. Děj je předvídatelný, ale to nikoho nepřekvapí. Prostě konec ŽŠS. :-)
Kdybych nečetla anotaci, vůbec by mi příběh Petra Pana nepřišel na mysli. Knížka se četla docela dobře, je to jedna z těch lepších "mafiánských" romancí. A navíc jsem splnila další téma do letošní čtenářské výzvy.
Pro mě to byl nejslabší díl. Vím, že je to má být romantické čtení, ale i to by mělo mít svoje hranice reálnosti. Knížku jsem sice dočetla, ale pořád jsem čekala, že se stane "něco". A ono vlastně nic.
Děj pokračuje v podobném duchu, i když se týká dalšího z bratrů. Jednoduchá zápletka, která je zřejmá hned od začátku. Jenom vztah mezi oběma sourozenci se dal trošku víc rozvést. Ale ještě mě čeká poslední díly a tam se dořeší úplně všechno. Tak vzhůru na něj, ať vím na čem jsem. :-)
Je jedno, kterou knížku této autorky čtete (až na pár výjimek), všechny jsou skoro stejné. I když tato knížka u nás vyšla u v roce 2014, dostala jsem se k této sérii teprve teď. Tím, že jsem si dala nějaký ten rok oddech, tak jsem se do knížky docela začetla. Není to nejlepší dílo tohoto druhu, ale určitě se přečíst dá.
Příběh Charity a Pottse se mi líbil. Mělo to nějaký děj a aspoň malou zápletku.
Poslední z děvčat najde svůj bezpečný manželský přístav. Takže to vlastně ani nebolelo.