Vánoce ve skotské vesničce přehled

Vánoce ve skotské vesničce
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545260/bmid_vanoce-ve-skotske-vesnicce.jpg 4 80 80

Na Skotské vysočině existuje rezort, kde se dají slavit Vánoce po celý rok. Výzdobu má na starosti lektorka výtvarných kurzů Holliday, která tam i bydlí a Vánoce jednoduše miluje. Jenže majitel se rozhodne chátrající areál prodat. Vážný zájem projeví Damon, který má na rezort ty nejhorší vzpomínky, a proto z něj chce udělat moderní hotel. Holliday jeho plány prokoukne a snaží se mu zprvu pobyt znepříjemnit. Když neuspěje, ve spolupráci se svými kolegy a přáteli naopak udělá vše pro to, aby Damonovi rezort přirostl k srdci takový, jaký je. Zamiluje si Damon i Holliday?... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Cosmopolis

Christmas Secrets in the Scottish Highlands, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vánoce ve skotské vesničce. Přihlašte se a napište ho.

Andynka
dnes 3.5 z 5

Při čtení knihy jsem nevěřila vlastním očím a stále se ujišťovala zde jsem si nepopletla autorky.
Protože tahle kniha je jakoby ji psala autorka Karen Schaler. A naopka kniha, která letos vyšla Karen Schaler vůbec neodpovídála jejím kniham, co ji vychází už tolik let. Opravdu jsem byla zmatená.
Ale takhle po zklamání z knihy Vanoce každý den od K. Schaler jsem alespoň od téhle dostala , to co jsem čekala od knihy Vánoce každý den.
Taková malá kompenzace, i když bych řekla, že je tahle kniha tedy dost veliká vykradacka. Ale me to neva. Já mám ráda na Vánoce číst tyhle kýčovité knihy.

akinomV
včera 3.5 z 5

Líbilo se mi to o něco víc než předchozí kniha (Vánoce na skotském hradě) a dostala jsem přesně to, co jsem očekávala. Fajn odpočinkový příběh, který mě ničím nepřekvapil, ale bavilo mě ho číst.

SladkaK
předevčírem

Letos se nebudu nalévat svařákem a přečtu si vánoční knihu. Řekla jsem si. To by mohlo mít na atmosféru podobný účinek a ještě udělám něco pro své zdraví. No, ani omylem. Jelikož jsem knihu dočetla do konce, bojím se, že jsem přišla o příliš mozkových buněk. Jestli hledáte odstrašující příklad, jak by se kniha neměla psát, tady je.

Romantický útěk do zasněžené krajiny plné kouzel a lásky

20.10.2024

Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)

13.10.2024

Kniha Vánoce ve skotské vesničce v seznamech

2023  82%Vánoce na skotském hradě
2024  74%Když přeskočí jiskra