Razerova jízda

Razerova jízda
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539246/bmid_razerova-jizda.jpg 4 91 91

Poslední jezdci série

1. díl >

Jeden nikdy není dost. Erotický thriller z prostředí motorkářského klubu. Beth Cornettová je hodná holka, takže se musí držet stranou nebezpečných členů motorkářského klubu. Naneštěstí se jí podaří upoutat pozornost Razera, který má v úmyslu ji navzdory jejím obavám zlákat, aby se s ním vydala na cestu. Když se naplní její nejhorší obavy, zůstane jí zlomené srdce a je rozhodnutá na celou událost zapomenout. Razer se nehodlal změnit kvůli žádné ženě, dokonce ani kvůli Beth. Jejich životní styly byly příliš odlišné a ona s pocitem zrady raději utekla. A on si svou chybu uvědomil příliš pozdě. Až vrah, který má v úmyslu ji zavraždit, přivede Beth zpět k Razerovi a k motorkářskému klubu Poslední jezdci, aby ji ochránil. Razer se možná poučil, ale tentokrát, dokud je v klubu, i ona musí hrát podle jejich pravidel.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Razer's Ride, 2013


více info...

Přidat komentář

Laf
12.09.2024 5 z 5

Kniha předčila má očekávání. Je to jednohubka, co se dobře a rychle čte a také nechybí napětí a zvraty. Rozhodně plus za to, že je příběh zasazen do prostředí motorkářského klubu, což je za mne originální a neotřepané téma, a se zajímavými pravidly pro členy klubu. Líbilo se mi to. Snad pokračování bude v obdobném duchu a bude to stejně zajímavé :)

terezaterka2000
01.09.2024 4 z 5

Tak tohle byla opravdu jízda.
Moje první kniha autorky.
Hlavní hrdinka Beth je tak trochu více slušňačka, která ráda pomáhá lidem.
Seznámí se s Razerem, který je její opak.
Razer je jedním z hl. členů motorkařského klubu Poslední jezdci. Razerovi se hned zalíbí a Beth k němu něco také přitahuje.
Je jasné, kam příběh směřuje. Za mě to mělo rychlý spád, ale vlastně jsem to zhltla jako malinu.
Místy je to napínavé a to mám v knihách ráda.
Rozhodně můžu doporučit.


Mishaacka
30.08.2024 4 z 5

Instagram misha_cte_eroticke.romany

klasický erotický román
otevřený sexuální život
motorkáři a motorkářský klub
naivní panna vs lehkovážný ku**vník
špatné dětství - týrání
silné sesterské pouto
násilí, vulgarismy
psáno ve 3 osobě
během kapitol se střídají pohledy Beth a Razera

Těšila jsem se na sérii v češtině, protože jsem četla v angličtině. Věděla jsem do čeho jdu - žhavá erotika, kde jde hlavně o sex, jednoduchá zápletka a motorkáři s egem až na měsíc, které chcete vzít něčím po hlavě a strčit je do ledové vody. A to vše s thrillerovou zápletkou a tajemným vrahem, který usiluje o život Beth.
Já jsem spokojená. Když nebudete nad knihou nějak přemýšlet, bude se líbit.

Jedná se o 1.díl a v této sérii jsou některé příběhy lehce propojené, proto je dost věcí jen naznačených, protože zbytek se vysvětlí v dalším díle. Jednotlivé knihy jsou o jiných párech, ale potkáváte i ostatní a doplníte si informace, které jste o postavách měli

Typická eroťárna, hlavní zápletkou je sex a snaha Razera dostat se Beth co nejdříve do kalhotek. Myslí si, že si hraje na zdráhavou, ale Beth je panna, která nemá s muži zkušenosti... Panna se sexuálním apetitem...

Beth je hodně jednoduchá, místy úplná světice. Dcera pastora, která je ke všem milá, její prací je pomoc starším lidem s domácností. Je to klišé postava - panna, kterou svede mužný a zkušený motorkář. Přesto si nese v sobě hrůzy z dětství a týrání, kterému byla vystavena. Středobodem jejího světa je sestra Lily.

Na to, jak jí všichni v klubu podrazili a zranili, jim pak velmi rychle odpustila. Mohla je v tom vykoupat o něco více...
Odkrytí dětství Beth a Lily je hodně bolestivé a nečekané.

Razer je lehkovážný motorkář, který si užívá svobodného života v klubu, kde je to jeden večírek za druhým a kde spí každý s každým. Je to namyšlený vůl, který myslí jen svým a jediné, co ho zajímá je, jak Beth dostat do postele. A když mu nedá, pustí ji k vodě.
Několikrát ho máte chuť vzít něčím po hlavě, ale pak si říkáte, že se těšíte, až tenhle namyšlenec dopadne tvrdě na zem díky jedné malé blondýnce. A zadek si narazí pořádně

Nuttelka
28.08.2024 5 z 5

Od této jednohubky jsem nic neočekávala a dostala se mi velmi pikantní jízda :-) Samozřejmě musím opominout všechny ty absurdity a hlavně to, že se Razer s Beth k sobě vůbec nehodí :-))) Ale co, kniha mě bavila a to je hlavní.. na další díly jsem zvědavá, jelikož tyto pikantní jednohubky já můžu :-)

Ketfl
21.08.2024 2 z 5

Razerova jízda je prvním dílem série Poslední jezdci a příběh se odehrává v prostředí motorkářského klubu. Jelikož knih s touto tématikou na českém trhu zatím tolik není, tak jsem se opravdu těšila, až si tuto knihu přečtu.

Začátek knihy mi přišel celkem fajn. Autorka má takový jednoduchý, ne příliš popisný styl psaní. Nepáře se s nějakým zbytečným vysvětlováním či popisováním niterných myšlenek a emocí. I přesto, že preferuju knihy s větší hloubkou, tohle mi zas tak nevadilo.

Největší problém pro mě byl samotný Razer. Upřímně snad nikdy se mi nestalo, že by hlavní hrdina byl takový ptakopysk. Za mě jedno velké NE! Pokud čekáte nějaké brutální rošambo, tak nic extra žhavého nečekejte, ale určitě se tu dočkáte poměrně netypických scén, které vás možná překvapí.

V příběhu za mě nastalo také několik úplně bizarních situací, u kterých jsem valila oči. Kniha má ale pár stránek, takže pokud sháníte knihu na jedno odpoledne/večer, tohle by pro vás mohla být fajn volba.

Já se ale bohužel do fanklubu Razera řadit nebudu. Čekala jsem asi něco jiného, a hlavně hlavního hrdinu drsňáka sympaťáka, což jsem tady bohužel nedostala.

Ale jak se říká – nezkusíš, nevíš. Tak tomu dejte šanci a třeba vám kniha sedne lépe.
Za mě bohužel pouhé 2 z 5*

KatieKuli
18.08.2024 3 z 5

No, tak tohle bylo hodně zvláštní. Blbě zvláštní. Text, hlavně ze začátku, nedával chvílemi smysl, překlad tomu taky moc nepomohl a hlavní postava byla ukázkový kretén. Tolik k hlavním bodům mého hodnocení.

Beth je milá holka, která se v rámci své práce stará o staré lidi a jejíž otec byl pastor a náboženský fanatik. Razer je motorkář, který si rád bez omezení užívá s kýmkoli na koho narazí. A on se začne zajímat o Beth. Nic k ní necítí (aspoň se tak většinou chová), v podstatě jí vnutí svůj životní styl, protože když cokoli odmítá, akorát na ni víc přitlačí. Nelíbilo se mi, jak jí vychovával její otec, musela být absolutně poslušná, jinak jí čekal trest a takového (pořád trochu zlomeného) člověka lehkomyslný motorkář prostě dotlačí kam chce. Přišlo mi jako by Beth psychicky týral a vzhledem k jejímu nedostatku zkušeností s životem obecně, to bylo dost nefér. A místo, aby jí dali najevo (noví "přátelé" z klubu motorkářů) jak i ona je důležitá, pokaždé s ní zametli a automaticky čekali odpouštění.
Pár světlejších chvilek tam bylo, i ten nápad mohl být fajn, ale Razera bych s chutí nakopla do míst jeho nového tetování.

anna7852
18.08.2024 4 z 5

Za mě dokonalá série,jen doufám,že vyjde u nás celá a ne zase jen pár dilu

Janulkaxxx
15.08.2024 4 z 5

Cekala jsem od knihy neco jineho, ale nebylo to spatne, cetlo se to moc dobre.
Rada si prectu dalsi dily.

Ekniha.
09.08.2024 2 z 5

~Mini recenzia~

čítal už niekto?
———-
Razerova jizda / Razers Ride / Jamie Begley
———
Len taká v rýchlosti mini recenzia pretože toto dielo za mna žiaľ nie.. anotacia vyzerá tak skvelo ale to čo som dostala

Myslím že sa mi ešte nikdy nestalo aby mi obaja vadili, ani jeden ma nepresvedčil.. a chémia?!
0 bodov tu som im neuverila absolútne nič

3.osoba mne v knihách nevadi nejak ju ani nevnímam, ale tu mi nesadla, a k deju sa radsej nevyjadrujem.

Za mna žiaľ nie

A som teda zvedavá ako si toto dielo “zamilujete možno pôjdem proti múru
Ig: ekniha

Jita160
07.08.2024 4 z 5

Víc odlišný pár už snad ani nemůže být.
Beth, čistá duše,dcera fanatického pastora vychována v pomatené víře se zakouká do Razera,který je členem motorkářského gangu. On nehodlá podlehnou žádné ženě ani změnit svůj dosavadní životní styl.
Prostě vůbec se k sobě nehodí, ale přesto vezmou si z obou jejich světu to nejlepší a vytvoří si svůj vlastní.

monika0181
06.08.2024 4 z 5

Cítím se stejně jako Dizzy3.
Kniha dobrá, ale na každou dobrou a pozitivně překvapivou věc je jedna totálně nedotažená a mimo.
Přitom mě kniha chytla, o tom žádná. Ale prostě jedete celou knihu jak s ruční brzdou. Čekáte, kdy se to zlomí a ono do konce nic.
Některé knihy mají nezáživný začátek, který když přečtete, kniha Vás vtáhne a jede. Tady ne. Tady je to celou dobu jak pes o třech nohách, pořád něco chybí.
Námět super, některé reakce originální, překvapivé. Ovšem jiné situace jak z TGV, že než zaznamenáte zápletku už čtete výsledek. Nejen rychle ale i nelogicky.
Je jasné, že prostředí motorkářů není žádná vanilka. Ale po tom, co Beth prožila, mi přijdou její reakce a nadrženost mimo mísu.
Každopádně za téma Bethyina dospívání 1*. A opět na druhou stanu, že by motorkáři byli po tomto zjištění všichni takové plačky???
Takže za mě za 3/4.
Ale další díl si přečtu, zda se autorka zlepšila a dá si s dalším příběhem větší práci.

lusitta05
06.08.2024 4 z 5

Čakala som tiež niečo viac, nič až také prekvapivé, ale som rada za pekný koniec. Ďalšie časti si asi rada prečítam.

Dizzy3
06.08.2024 4 z 5

Nemůžu se rozhodnout jak tuhle knihu hodnotit.. na začátku jsem si myslela, že ji odložím... nesedl mi styl psaní.. občas jsem ani netušila, která postava danou větu vyřkla.. zrychlené, chaotické, místy trochu zmatené... skvělej námět, ale vše ostatní trochu pokulhává.. :D nešlo to zkrátka do hloubky, moc ráda bych se o ostatních postavách (i o hlavním hrdinovi) dozvěděla něco víc, ale bylo to všechno hrozně hrr.. a Beth mi moc nesedla.. až příliš naivní a až příšliš ji všichni vyzdvihovali do nebe.. a přesto se mi kniha v celku líbila - hlavně díky Razerovi a motorkářskému prostředím.. váhám mezi 3 - 4 * :)

SPOILER *nejsme si jistá, jeslti si přečtu Viperův příběh, ale rozhodně udělám vyjímku pokud by byla kniha o Shadeovi a Lily :D

Hatshepsut
03.08.2024 4 z 5

Tak předně mě začátek knihy moc nepřesvědčil, že to bude za něco stát, ale pokud knihu neodložíte, tak závěr vás určitě dostane. I slza ukápla. :-) A vlastně mě i závěrečná scéna pobavila. Takže když přelouskáte první půlku a neodradí vás to, pusťte se do toho. Nenáročné, oddechové, erotické čtení na jeden večer. Já si určitě další díly ráda přečtu!

Paja1709
02.08.2024 5 z 5

Mám prectenou celou sérii a porad to je za mě ta nejlepší série co jsem kdy cetla o motorkarich.Jeste se máme na co těšit.

evineckY
01.08.2024 5 z 5

Nová tvrdě - erotická série, které bych dala čtyři hvězdy,
kdyby mně nerozbrečela.
Příběh Beth je smutný, ale nelíbilo se mi autorčino podání.
Další v řadě nadržených panen, ale musím vzít v potaz originální vydání...
Moc se těším na pokračování.

Štítky knihy

pro ženy erotika motorkářský gang

Autorovy další knížky

Jamie Begley
americká
2024  72%Razerova jízda
2024  %Viperova cesta
Skrýt reklamy