Kacenkak Kacenkak komentáře u knih

Dívka, již jsi tu zanechal Dívka, již jsi tu zanechal Jojo Moyes

Skvělá kniha! Původně jsem si myslela, že kniha bude o něčem úplně jiném, ale příjemně mě překvapila a naprosto nadchla. Příběh obou žen je moc dojemný a nenechal mě spát. Liv i Sophie jsou neskutečné bojovnice a přiznám se, že ani jedné jsem nevěřila, že by své činy dotáhla do konce, takže konec byl pro mě velkým překvapením ;)
Za mě rozhodně pět hvězdiček. Doporučuji

10.02.2017 5 z 5

Jeden plus jeden Jeden plus jeden Jojo Moyes

Jojo Moyes opět nezklamala a tato knížka se může oficiálně zařadit na první místo seznamu mých nejrychleji přečtených knih. Knížku jsem nedokázala dát z ruky a stále jsem myslela na to, jakou vnitřní sílu musí Jess mít, když snáší všechna úskalí života. Nejraději bych jí sama poslala všechny peníze co mám, abych jí pomohla. Příběh má stále nové zvraty a nechá vás napnuté až do samotného konce. Za mě rozhodně 5*!!! A hned se jdu pustit do další knihy této autorky!

07.11.2019 5 z 5

Ten, kdo stojí v koutě Ten, kdo stojí v koutě Stephen Chbosky

Úžasná kniha!
Charlie je neobyčejný člověk a jak řekl jeho učitel Bill, velmi chytrý a nadaný. Sedět v koutě a jen poslouchat rozhovory a nezapojovat se může znít jako nuda, ale v Charlieho podání to všechno zní podivně krásně. Závidím Charliemu jak si umí vážit okamžiku a přála bych si sama zažít ten pocit, kdy se cítíte "nekonečně".
Knihu jsem četla poprvé, ale určitě se k ni brzy vrátím.

10.02.2017 5 z 5