Kačuba komentáře u knih
Dlouho jsem se téhle klasice bránila, ale nakonec jsem zjistila, že to byla chyba. Knížka je čtivá a některé příběhy v ní jsou opravdu zajímavé. Pro povinnou četbu je ideální.
Krátký, ale poutavý příběh. Čte se doslova jedním dechem.
Knížka se dobře čte a její příběh je zajímavý. Váhala jsem s jejím čtením, protože všude byla popisována hlavně jako love story pro puberťačky. Nakonec až po shlédnutí prvního filmu jsem se dokopala i ke knihám. Knížka se dobře čte a love story mezi hlavníma postavama není tak stěžejní, jak jsem se původně bála. Je to čtení spíše pro dívky, ale věřím, že si to najde své příznivce i mezi mužskými čtenáři.
Tenhle díl se mi z celé série líbil asi nejvíc! Líbí se mi jak Rose žije s Dimitrijovou rodinou a jak cestuje po Sibiři.....Je pravda, že část kde žije s Dimitrijem mě trošku nudila, hlavně proto, že se tam nic moc nedělo. Celou sérii vřele doporučuji!
Už obal mě nadchl, ale po tom co jsem začala knížku číst, jsem už nemohla přestat! Rozhodně knihu doporučuji!
Knížka se mi líbila, ale čekla jsem od ní víc! Popravdě podle obálky, která mě na první pohled zaujala, jsem si myslela že to bude spíše pro starší čtenáře, ale jak jsem zjistila, tak ne. Ale každý na to může mít jiný názor....
Kniha se mi moc líbila, ale nevím co čekat od dalších dílů....
Upřímně? Čekala jsem víc a to hlavně proto, že se mi moc líbil první díl. Tenhle díl byl o dost slabší, než ten předešlí. Ale i tak jsem ráda, že jsem si tuto knížku přečetla, protože nějaké pasáže byly opravdu skvělé a pozvedly knihu na vyšší úroveň.
První díl se mi moc líbil. Nejdřív jsem si nebyla jistá tím, jak se vyvine vztah mezi Rose a Dimitrijem, ale po tom co jsem četla dál, jsem si je moc oblíbila a teď už si je nedokážu představit odděleně. Knížku rozhodně všem doporučuji!
Četla jsem to už hodně dávno a tehdy se mi to moc líbilo. Určitě to doporučuji.
Není to špatné, ale asi jsem udělala tu chybu, že jsem si to přečetla, až v pozdějším věku. Podle mého názoru, je tato knížka spíše pro mladší čtenáře, ale i tak ji mohu doporučit!
Kniha se mi líbila, byla moc dobře napsaná. Určitě ji doporučuji!