Kakajko komentáře u knih
Prý humoristický román.. Pobavil mě akorát popis napravování škod poté, co Jim usnul s cigaretou v posteli a pak jeho opilecká přednáška. K téhle knize se určitě vracet nebudu.
Kniha mě bavila, po čase jsem si zvykla i na to, že se zde nevyskytují uvozovky. Příběh zajímavý, časové prolínání se dalo zvládnout. Přečteno na jeden zátah.
Ano ano, moc vtipná kniha - i ty narážky na Hongkong a detektiva Harryho Hole, stejně jako fotbalista Ibranaldovez, kloubiáš.. Akorát z nehtových hranolků jsem na rozpacích, bleee.... A doufám, že ještě něco o doktoru Proktorovi, Líze a Bulíkovi napíše.
Zajímavý román, naštěstí jsem neočekávala, že to bude jako HP, takže nejsem zklamaná. Neuměla jsem si pomoct a pořád jsem to prostředí přirovnávala ke ghettům v ČR. Nejvíc mi bylo líto Krystal, i když vím, že je to jen literární postava.
Anebo milé bravíčko... vyjadřování a popisování jako v časopisech pro dívky.
Lepší než Padesát odstínů šedi, ale i tady mě hlavní hrdinka rozčiluje... Pořád fňuká, odejde, pak se chce vrátit, zas ji něco přelítne přes nos, zase se vrátí...
Trochu pomalejší rozjezd začátku knihy, prvních 40 stran jsem četla zhruba 14 dnů.. Pak jsem si řekal, že to musím dočíst, a najednou to šlo, děj měl spád.
Popravdě jsem čekala od erotické litaratury trochu víc. A dost mě rušily obrázkové smajlíky!
Přečetla jsem, ale raději mám příběhy s Lincolnem Rhymem.
Líbila se mi moc, jen marně čekám na pokračování... Mělo to takový otevřený konec.
Rakvář i Travič se hlavně musí číst hned po sobě, protože s odstupem půl roku jsem se dost ztrácela.
Krátké příběhy, trochu s poučením, ideální na večerní předčítání.
Závěr příliš rychlý, kniha by snesla minimálně o 50 stran více...
Přečteno jedním dechem! První půlku jsem se sice moce nechytala (IT hantýrka), ale podle mého napsáno skvělě.