Pohřben zaživa přehled
Ann Granger
Mitchellová a Markby série
Třetí případ Meredith Mitchellové a Alana Markbyho. Ve čtvrti, kde žije inspektor Markby, narazí bagrista při hloubení základů nového domu na tělo muže. Přivolaný policejní lékař zjistí, že vrah ho pohřbil ještě živého. Proč dělník, který mrtvolu objevil, náhle zmizel? A co má s vraždou společného tělo mladé dívky, nalezené v jednom z domů určených k demolici?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2007 , MottoOriginální název:
Cold in the Earth, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pohřben zaživa. Přihlašte se a napište ho.
Další příběh z této série je opět pěkné čtení. Děj mě docela zmátl, některé postavy nakonec v příběhu sehrávají úplně jiné dějové zařazení jak jsem čekal. Na druhou stranu to příběhu dodává náboj a napětí. Podle mě asi zatím nejlepší díl série.
Žádné dlouhé začátky, vyšetřuje se hned od začátku. Dobrý díl série. Doporučuji.
Velmi uspokojivé.
Kniha Pohřben zaživa v seznamech
2017 | Bláto a mršiny |
2006 | Na to vem jed |
2020 | Nezvyklý zájem o mrtvoly |
2007 | Čas pro vraždu |
2008 | Kdo jinému jámu kopá |
Život na anglickém venkově se mění. Hrabiví developeři přerývají krajinu a starý svět mizí. Ve výkopu nového domu se najde mrtvola a tím to začíná. Vynořuje se motiv drog. Alan i Meredith pátrají a pátrají a mezi nimi to také ještě není vše OK. Opět poklidné tempo s mnoha psychologickými obraty v duchu Agathy Christie.