kalhojan kalhojan komentáře u knih

Poslední paní Parrishová Poslední paní Parrishová Liv Constantine

Do půlky jsem myslela, že je jednoduché předvídat další kroky Amber a další vývoj děje. Ne nuda. Ale ne thriller. Od půlky zvrat, nový pohled a známé věci dostávají nový rozměr. Příjemně napínavé.

06.02.2019 4 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Musím se přidat k těm mèně nadšeným. Hodně postav,které do děje zasáhnou jen okrajově, ale jejichž příběhy autor rozvádí. A naopak postavy, téměř hlavní, o nichž se nedozvíme skoro nic. Nedovysvetlené příběhy, které spolu zdánlivě nesouvisí. Nebo souvisí? Konec najednou rychlý.Hodně rychlý. Takže souhlasím s Kitty..neurazí ale ani nenadchne.

25.08.2017 3 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

"Netrestáme lidi za to, že jsou zlí, nýbrż za to, že volí špatná řešení, řešení špatná pro stádo."
Je to Nesbo, proto ctyri hvezdy. Promyslene rozpracovany pribeh,nicmene trochu zbytecne zdlouhavy a konec malo prekvapivy.

28.07.2017 4 z 5

V údolí lišek V údolí lišek Charlotte Link

Bohužel do detektivky či snad psychologického románu to má daleko. Červená knihovna. Dvě hvězdičky - jedna za námět, který se ale autorce nepovedlo zpracovat, druhá za to, že mě nenudila popisováním krajiny. Střídání ich a er formy celkovému dojmu jen přitížilo.

07.07.2017 2 z 5