V údolí lišek přehled

V údolí lišek
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222585/bmid_v-udoli-lisek-JTK-222585.jpg 4 530 530

Co když tvůj únosce beze stopy zmizí a nikdo neví, kde jsi? Nádherný letní den, osamělé parkoviště uprostřed polí a luk. Vanessa Willardová čeká na svého muže, který se šel projít se psem. Ponořená do myšlenek si nevšimne auta, které se blíží. Když se jí zmocní nepříjemný pocit, je už pozdě. Objeví se neznámý člověk, přemůže ji, omámí a odvleče. Zavřenou v bedně, v níž je jen voda a jídlo na týden, ji ukryje v jeskyni. Avšak dřív, než pachatel stačí požadovat po jejím manželovi výkupné, je zatčen za jiný delikt. A unesenou ženu ponechá jejímu osudu...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)

Im Tal des Fuchses, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V údolí lišek. Přihlašte se a napište ho.

Čmeláček
14.11.2024 5 z 5

Knihu mi doporučila máma, která ji četla už před pár lety. A tak jsem si ji hned šel vypůjčit do knihovny a dnes ji dočetl. No a fakt musím uznat, že to bylo hodně dobré čtení, u kterého jsem si vrněl blahem :). Kniha má trošičku volnější tempo, ale to mi nevadilo. Nemusí to být vždycky fičák, že jo? :) Pět hvězd jak vyšitých a určitě si přečtu také další knihy od této paní autorky :).

Anavi8912
19.08.2024 5 z 5

Zajímavá detektivka s neotřelým námětem. Určitě si od autorky ještě něco přečtu.

Bara52
04.03.2024 3 z 5

Ja nevim, anotace asi o dost lepsi, nez finalni pribeh. Nebyla to uplne nejhorsi knizka, ale vubec jsem se nemohla zacist, dokonce i ke konci, kdyz se to zacinalo rozuzlovat, jsem preskakovala odstavce, abych to urychlila. Nektere cele stranky uvah treba Ryana jsem proste prelitla cele a podle vseho jsem o nic neprisla. Namet skvely, ale v knize zbytecne natahovany obsah o nicem.

Kniha V údolí lišek v seznamech