V údolí lišek přehled

V údolí lišek https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222585/bmid_v-udoli-lisek-JTK-222585.jpg 4 519 519

Co když tvůj únosce beze stopy zmizí a nikdo neví, kde jsi? Nádherný letní den, osamělé parkoviště uprostřed polí a luk. Vanessa Willardová čeká na svého muže, který se šel projít se psem. Ponořená do myšlenek si nevšimne auta, které se blíží. Když se jí zmocní nepříjemný pocit, je už pozdě. Objeví se neznámý člověk, přemůže ji, omámí a odvleče. Zavřenou v bedně, v níž je jen voda a jídlo na týden, ji ukryje v jeskyni. Avšak dřív, než pachatel stačí požadovat po jejím manželovi výkupné, je zatčen za jiný delikt. A unesenou ženu ponechá jejímu osudu...... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Im Tal des Fuchses , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V údolí lišek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (156)

Bara52
04.03.2024 3 z 5

Ja nevim, anotace asi o dost lepsi, nez finalni pribeh. Nebyla to uplne nejhorsi knizka, ale vubec jsem se nemohla zacist, dokonce i ke konci, kdyz se to zacinalo rozuzlovat, jsem preskakovala odstavce, abych to urychlila. Nektere cele stranky uvah treba Ryana jsem proste prelitla cele a podle vseho jsem o nic neprisla. Namet skvely, ale v knize zbytecne natahovany obsah o nicem.

Deia
25.01.2024 3 z 5

Túto knihu som si chcela prečítať už pár rokov, hlavne kvôli tej vetičke na obálke. Čakala som thriller z pohľadu uväznenej osoby, ale toho som sa nedočkala. Kapitola z pohľadu unesenej Vanessy tam nebola ani jedna jediná. Už to bolo veľké sklamanie, ale hovorila som si, že to predsa nie je až tak zlé a snáď sa mi príbeh nakoniec bude páčiť. Ale mala som pocit, že je to horšie a horšie. Myslela som, že to bude taký priemer a že autorke ešte dám šancu, ale čím viac som čítala, tým viac som bola z toho celého frustrovaná. Miesto očakávaných Vanessiných kapitol je tam snáď polovica kapitol z pohľadu páchateľa, ktorý síce nebol chladnokrvný, ale tak snáď ho nebudem ľutovať... Dosť mi vadilo, že bol štylizovaný do role obeti, mne ho teda ľúto nebolo. Ani ostatné postavy neboli žiadna výhra - Jenna, ktorá si začala s Vanessiným manželom mi bola spočiatku sympatická, ale potom sa mi už zdala príliš naivná. Taktiež jej myšlienkové pochody boli niekedy dosť rozvláčne a o ničom a v podstate sa mi rozťahaná zdala celá kniha. Postavy sa niekedy správali strašne hlúpo a vôbec som im nechápala a len som nad ich správaním krútila hlavou. Ale na druhú stranu bolo to čtivé, zápletka, aj keď nesplnila to, čo sľubovala bola tiež celkom zaujímavá, takže až taká strata času to nebola. Ale myslím, že táto jedna kniha od autorky mi bohato stačila.


aishimizu
24.09.2023 3 z 5

Souhlasím s Arwen777.
Nápad skvělý, dalo se rychle začíst, ale během čtení jakoby všechna touha knihu dočíst vyšuměla. Vyústění jsem předpokládala, žádné extra překvapení se nekonalo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha V údolí lišek v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených693x
ve Čtenářské výzvě41x
v Doporučených39x
v Knihotéce246x
v Chystám se číst231x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech1x