kannibal28 komentáře u knih
stále táto kniha v podstate nič nedokazala objasniť na 100 percent
citujem z knihy .....Avšak neni to nebezpečí že táto specializace zrodí nakonec obrovskeho idiota? cloveka který ve stále zužujucim se oboru ví stále více až konečne ví všechno o ničom......... dufam že ste pochopili moj komentar ku knihe
kniha ma nezaujala tak že no comment
mne sa to vobec nelubilo dosť som sa pri tom nudil ešte že je to také krátke čakal som asi viac sexu v knihe
po 2. krát prečitané a stále ma to fascinuje lebo podla mna asi mí ten dannikan pravdu sme deti mimozemštanov a nie opice
táto kniižka sa číta dobre ale že by bola z frontu to sa mi nezdá ale to je jedno,niektoré konce nemaju chybu sú dosť morbidné odroručam prečítať .
psycho psycho a ešte raz psycho ešte že to bolo také krátke lebo inak by som to asi nedočital vobec ma to nebavilo...cele to bolo také nezrozumitelné.
táto kniha ma vobec nezaujala až sa čudujem že som ju prečítal . Tolko dobra a tolko zázrakov je v tejto knihe len škoda že to neni pravda mohol spomenuť inkviziciu križiacke výpravy a iné zlá čo napachali
1roman velmi zaujimavý 2.celkom fajn dalo sa to čítať 3. neviem ale mne sa to nelubilo asi preto že nemám rád vojnove príbehy 4. celkom fajn len troška krátke..tak že suma sumárum za 3 body
dobra kniha až na jednu chybu moc male pismenka čital som ju vatšinou z lupou
no čo dodať bolo to dosť kruté ten chlapec si musel riadne vytrpieť len nechapem že v dnešnej dobe sa možu robiť takéto zverstvá
tak táto kniha ma velmi sklamala začiatok dosť zaujimavy a potom odrazu kopu nezmyselných príbehov ktore ma vobec nebavilia ledva som to dočital ešte že je to také krátke
3 dlhé poviedky ktoré sa dali čítať tá druhá bola podla mojho názoru najslabšia ale ináč pohoda
táto kniha je fajn asi tak do polky potom su tam take sproste rady čo by som určite nevyskušal a hlavne ta posledná ta je extrém
zo začiatku troška zaujimave ale po čase nuda nuda nuda lebo je ich strašne moc a sú dosť podobné tuto kniku som ani nedočítal
dosť ťažka kniha ktoru som ani nedočital to je asi skor pre doktorov