kannibal28 komentáře u knih
infovojna a pán murín tam som ho spoznal a začali ma zaujimať jeho knihy...Je to dobrá kniha čo sa dá prečítať na jeden ťah...Stručne a lahké čitanie
serial som nevidel tak že neviem posudiť čo je lepšie ale kniha sa pomali rozbiehala až došla ku koncu s ktorym som bol velmy spokojny
Na druhý krát prečitaná do konca prvy krat som ju nedočital moc som tomu nerozumel a neviem ani teraz z toho podstate nič ..Bolo tam par zaujimavych veci ohladne christiana bernarda a to bolo asi všetko
Bezcharakterná beštia musel byť ten Eichman,,,Kniha bola dobre napisana možno trošku zdlhavá a ked ho chytili poslali k súdu čakal som aj o pojednavaní bude dosť písané ale tam nebolo toho vela. Ale v podstate spokojnosť
velmi pekná kniha plná krásnych obrázkov..Niečo nové som sa aj dozvedel tak že som spokojný.
kniha nebola zlá len celkom k dokonalosti mi chybalo viac vzruchu
Velmi ťažká kniha samé mená mestá štvte proste nedalo sa zapamatať nič ..Neverím tomu že niekto to dokázal
Užasná kniha o mojej oblubenej hudbe...Počuvam všetky druhy metalu teda tých agresivnejšich a dávam tejto knihe velku pochvalu...Už ich pár mám a dufam že budu vychádzať častejšie knihy o kapelach. Teraz vyšla kniha o paradise lost tak si ju idem kupiť
Táto kniha ma stála 10 centov to je v podstate zadarmo ,,,čo s týka obsahu vetšinou opisoval vysledky len slovenských športovcov a plno fotiek ...Na miesto tych fotiek mohlo tam byť svetove celkove opisy.
Dobšinský písal dosť podobné rozprávky . V piatich alebo šiestich bola veta človečina smrdí..Ale detom sa to lúbi a to je hlavné
Téma tehotenstva a materstva nebol moc zaujimavo podaná..Autorka opisovala svoje problémy ktoré prežila
jeden z tych lepšich cestopisov čo som čital, Dozvedel som sa dosť vecí a naviše tam boli kapitoly o roznych kuchyniach.
Po slabšom začiatku som myslel že to nedočítam le potom to nabralo štavu a bolo to celom zaujimavé..Tak že od žiga si prečitam všetko čo vyšlo.
Zlá doba dochadzaju mi knižky tak si prečitam pár rozpravkových kníh čo mám doma..Staré klasické rozpravky ktoré su niektoré sfilmované
kniha trošku sklamala čaka som od nej viac lebo táto téma ma vždy zaujimala
A je tu zas a znova dalši príbeh z carterova...Opäť dalši brutálny skvost maestra thrileru
Historia greckych metalistov chronologicky zoznam ich albumov a nazory a hystorky muzikantov na ne.