karantena

Slabší než Mráz a Kruh,nicméně opět dobré čtení plné napětí.Mě to občas přišlo zdlouhavé,ale tomuto autorovi to odpustím.Těším se na jeho další dílo Noc.

Zezačátku jsem se ke knize stavěla ,,no to jsem zase naletěla.Fantasmagorie.Ale!! Tato kniha se musí chápat ,je prostě jiná.

Zdlouhavé,místy nudné,stále se opakující úvahy co když atd...Tyto psychologické duchařiny nejsou pro mě to pravé.

Nejslabší kniha od této autorky.Pro mě utahaný a nudný.Napětí žádný, tudíž žádný zážitek.Bohužel.Přitom předchozí díly byly plné zvratů a akce.

Neschopná policie.nadržená,naivní, pubertální,nervní Pearl,mrtvol jak na běžícím páse a vrah ...?Pět v jednom.Utahaný jako podzimní nudle.Ono to nějak dopadne.

Čtení pro ženy.Napětí,láska,sex,vraždy a otevřený konec.Kniha nebyla špatná,ale obešla bych se bez slaďáckých řečiček a puberťáckého chování hlavních postav.Prostě Hollywood.

Tak já musím knihu moc pochválit.Má spád,napětí i krutost.Jen jsem se ztrácela v těch korejských jménech.Všichni byli Kimové,ale nějak jsem si je sama pro sebe rozlišila.Přesto mě kniha velmi zaujala a skvěle se četla.Je v ní vše co se dá od thrilleru očekávat.Brutální vrah,vyšetřování,ponurost i severokorejská politika.

Skvělé čtení plné napětí.Všechny postavy mají svoje tajemství a příběh je svižný.Krátké kapitoly mi vyhovovaly.

Zdlouhavé,nudila jsem se a byla jsem ráda,že jsem na konci knihy.Moje první kniha od tohoto autora a další už ne!

Bílé kosti,Krvavé sestry a teď dočteno Výkupné pro krále.Opět kniha plná napětí.Sice si Katie tentokrát seděla na vedení,ale nakonec to dala.