Karin_Kim55

I když to byl příběh o mém nejoblíbenějším páru, tak to jejich první knihu nepředčilo. Konec mi byl jasný již od 'Krále'. Mary mě tentokrát neustále štvala, a stále jsem musela křičet, že ji to ještě nenapadlo. Nakonec vše dopadlo podle předpokládaného konce, ale stále to stojí za to si to přečíst, protože tolik nových informací o Bratrstvu, Bastardech a Stvořitelce... To stojí za to!

Tahle knížka se mi moc líbila. Je jedna z mých prvních, když jsem začínala číst. Jednoduchá, rychlá a čtivá. Romantika spíše pro čtenáře začátečníky, není to nic složitého, ale rozhodně se k ní ještě někdy vrátím. ^^

Tahle knížka mě neskutečně potěšila! Upřímně jsem se na ni nijak extra netěšila a začala jsem ji číst jen kvůli tomu, že je v seznamu před Bestii, tak abych rozumela deji. Ale nakonec to bylo naprosto dokonalé! Musím přiznat, že Polibek krve byl i možná lepší než Bestie ^^

Opravdu hodně dlouho jsem ji měla v knihovničce, než jsem se rozhoupala ji číst. Ze začátku opravdu klišé, že se mi vůbec nechtělo pokračovat, pak to ale začalo zlepšovat a konec prvního dílu, je opravdu boží. (y) :D
A velké mínus má za mě bonusový oneshot na konci. o_o Ten se mi opravdu nelíbil.

Příběhy byly hezké, i když mě sem tam něco nudilo, a rozhodně jsem četla lepší BL mangy, ale některé byly zase ohromně sladké ;3
PS: Byl pro mě ohromný zážitek držet v ruce mangu s BL tématikou ;3 *w*

Mám chuť tuto knihu zahodit. Upřímně mě vůbec nebaví. Čekala jsem něco úžasného, dle komentářů, ale tohle je opravdu pro nenáročné čtenáře, kteří nad tím nijak neuvažují.
Hrozně se mi líbil ten nápad - on boxer a ona jeho fyzioterapeutka - pak se z ní vyklube malá puberťačka, která je udělaná jen z toho, že se na ní podíval.
Rozhodně jsem očekávala něco víc. V knihkupectví jsem si přečetla první dvě strany a zalíbilo se mi to, nakonec mě to vážně zklamalo. (Ještě že byla ve slevě, jinak bych ji asi musela jít vrátit.) Na nějakou chvíli ji odložím, nemám tušení zda se k ní opět vrátím a konec mě donutí změnit názor.
Ted jsem si uvědomila, že je to tak trochu jako parodie na Krásná katastrofa (Jamie McGuire). Podobné profese a prostředí.
Je možné, že když jsem si přečetla celou sérii Bratrstvo černé dýky, které je kvalitně napsané, autorka očividně ví, o čem píše, nejsou to jen samé zamilované řečičky o tom, jak ona ho chce a on chce jí.
Rozhodně tuto knihu nedoporučuji. Když mě kniha nezaujme ani v půlce (pokračovat v četbě je akorát utrpení), tak je něco špatně.

Začátek mě nudil (že jsem musela něco přeskočit), pak se to ale hezky rozjelo. ^^

Bylo to velmi... emocionální. Osobně jsem jednu pasáž musela přeskočit, jelikož pro mě to bylo až moc.

Dokonalost! Sice jsem jí četla o něco déle než ostatní, ale moc se mi líbila! I když se toho opět stalo ke konce až moc.
A na třináctou knížku se netěším.... Nemůžu ji nikde sehnat! Ani v knihovně, ani v na internetu v PDF... Jsem z toho zničená...! A pak ještě čekat na vydání 'Blood Kiss'! O.O

Mě osobně se VELMI líbila! Moc nechápu tak nízké hodnocení. Začala jsem číst Zmizelou, přečetla jen pár stránek a hned si ji vymazala. Tahle mě vzala už na začátku, ale Zmizelá - nikoliv. Dost věcí mě tam překvapilo, takový konec jsem nečekala.
Moc se mi líbily chvilky mezi hlavní hrdinkou a detektivem.

Povídka Otec byla dokonalá! Jediného čeho lituji je, že jsem si ji nepřečetla už dřív! Zmítalo se ve mě tolik pocitů! Prostě nádhera!
Hodně věcí jsem přeskakovala. Například rozhovory. Ty jsem si četla jen jedním okem. Ale zase listy co vyplňovali sami bratři byli zajímavé. (Hlavně jeden) Nebo nějaké vystřižené scény nebo některé střípky života.

Tohle bylo.. neskutečné! Původně jsem si myslela, že moje nejoblíbenější knížka bude s Rhageam, pak s Rehvem a ted tahle! *0* Bylo to tak.. nádherné! Prostě Woow!! Nejdříve mi byla Payne nesympatická, ale poté jsem si jí zamilovala! x3 Nebo jsem ještě u šesté a sedmé knížky nechápala, jak se ti dva sakra potkají! A pak se stala ta nehoda! Q.Q
Nemůžu dát jinak, než opět 5*! I když tahle by si zasloužila min. 8*!!

Tak do toho dle dílu jsem se zamilovala. Miluji Reverenda a a Ehlenu! Ti dva jsou spolu ááá!! *w* Bylo to úchvatné! Já věřím, že až tuhle sérii dočtu, tak si ji jednou přečtu 100% znovu! Protože mě to ne a ne překvapovat!
Strašně se mi líbí, že se tu stále vyvíjí i ostatní páry a není to jen o tom jednom konkrétním! ^^ Takže tenhle díl jsem si opět užila! x3
Ale upřímně.. na další díl se moc netěším. O Xhex a Johnovi. *3* ^^''

Dokonalost! Úžasná jako všechny ostatní! Neskutečně mě potěšilo, že se vše netočilo kolem hlavního páru, ale že se vysvětlili nějaké věci, další zápletky, další problémy, více pohledů, než jen jeho a jí, a vyhlazovací společnosti!
Samozřejmě.. opět ukápla nejedna slzička. (Já jsem strašný cíťa!)
Ale musím přiznat, že jsem ji četla oproti předešlým dílům opravdu dlouho. Asi dva nebo tři týdny.
Nemůžu se dočkat dalšího dílu!!!

Ten konec mě naštval... Nemám ráda mangy, kde ta holka s nikým neskončí... prostě a domysli si. Ale jinak se mi to moc líbilo! Mám ji doma a nikdy bych se jí nevzdala! Je to vtipný, i romantický a ráda se k tomu vracím.

Kdybych nevěděla jaký je konec, tak bych brečela jako želva! Q_Q Stejně jako předchozí knížky to bylo dokonalé! Nemůžu to ohvězdičkovat méně než 5*! Omono! A ten konec! O_O Phury je úžasný! Nemůžu se dočkat na další knížku o něm! x3

Dokonalost. Postava Butche je úžasná a ten chlap je prostě tak sympatický! (I přesto, že je to jen postava z knihy.) A Marissa mě občas štvala, ale když pak pochopila - bylo to dobrý. :D
Toto je asi první knihy, kdy jsem si upřímně zaplakala. Miluji části, kde se vyskytuje John, ale jsem u nich jako želva! Hlavně když se mluví o Tohrovi. T.T
Knižce musím dát opět všech pět hvězdiček! Neskutečně jsem si tuhle sérii oblíbila! Nemůžu se dočkat dalšího dílu!

Tak tohle bylo taky neskutečné! Tak hrozně moc mě rozčiluje, že už vím, co se tam stane! (Zatracená spolužačka!) Ale stále jsem napnutá a všechno na 1000% prožívám! (To je tak krásný pocit, když si představím sebe v hlavní roli xD) Pro mě zatím nejdokonalejší série!
Nevím, zda to dokáže překonat dvojku, ale pro mě jsou stejně dokonalé! x3