Karolína18 Karolína18 komentáře u knih

Učiněná katastrofa Učiněná katastrofa Jamie McGuire

Je to vážně pěkná knížka. Jen ji poměrně kazí fakt, že už předem víte, co se stane. Tedy za předpokladu, že jste si nejdřív přečetli Krásnou katastrofu. Jinak by se mi možná Učiněná líbila ještě víc. Snad se mi líbilo, že do "toho" spadl Travis po hlavě a bez rozmyslu nebo mě spíš oslovila ta zoufalost, se kterou se pořád snažil Abby získat. Musím přiznat, že mi Abby v této verzi knížky byla sympatická dohromady asi 20 stránek. Ale nelituji. Líbilo se mi to možná i proto, že jsem měla k postavám věkově, mnohdy i povahově, blízko.

04.11.2014 5 z 5

Nalezený milenec Nalezený milenec J. R. Ward (p)

Tuto sérii jsem si prostě zamilovala. Už od prvního dílu jsem se zažrala do příběhů i do postav. Vlastně..Marissa mi moc nesedla, ale tento malý nedostatek vyrovnává boží a upřímný Butch. Moc se těším na pokračování a doufám, že v něm bude v hlavní roli Vishous a jeho zvláštní ale nejspíš neuspokojivé touhy.

28.10.2014 5 z 5

Milenec z temnot Milenec z temnot J. R. Ward (p)

Opravdu velmi poutavá knížka. Už jenom z důvodu, že to není jen nějaký fantasy román, ale je v něm i ta erotika. Hned se vrhám na další díl a těším se, jak se vyvrbí situace mezi Beth a Wrathem a také jaké nové útoky a výzvy si pro Bratrstvo černé dýky připraví bezduší.

08.10.2014 5 z 5

Česká služka aneb Byla jsem au-pair Česká služka aneb Byla jsem au-pair Petra Braunová

Celkem vtipná knížka, ale bohužel ve vás nezanechá žádné dlouhodobější pocity.

24.09.2014 3 z 5

Krvavý slib Krvavý slib Richelle Mead

Po přečtení prvního dílu, bych si nikdy nemyslela, že budu chtít, aby byl Dimitrij mrtvý nebo aby byla Rose s někým jiným. Opak se stal pravdou, velmi si uvědomuji rozdíl mezi Dimitrijem - strážcem a Dimitrijem - Strigojem. I když mě část, kdy je Rose v Baje, trošku nudila a "zdrogovaná" hlavní hrdinka pekelně vytáčela, autorka tyto - pro mě - nedostatky vyrovnala všemi dalšími zvraty a novými informacemi. Vrhám se na pátý díl..

17.09.2014 4 z 5

Stínem políbená Stínem políbená Richelle Mead

Hned po přečtení jsem musela sáhnout po čtvrtém dílu, protože - sakra! - takhle to přeci nemůže skončit. V životě jsem si nemyslela, že by mě dokázala dojmout kniha o upírech! Ale opak je pravdou, do pláče jsem vážně neměla daleko. Nemůžu se dočkat pokračování. V této sérii je tolik zvratů a nečekaných událostí. Strašně se mi líbí, že autorka dokáže stále vymýšlet nové postavy, vlastnosti, dovednosti nebo důvody různých událostí. Konečně se v tomto díle také stalo něco mezi Rose a Dimitrijem. Prostě jsem si to naplno užila.

15.09.2014 5 z 5

Starověké báje a pověsti Starověké báje a pověsti Rudolf Mertlík

Kniha velmi dobře přiblíží situaci kolem starověkých Bohů a pověstí, ale musela jsem se celkem přemlouvat, abych ji přečetla celou. Jsou zde chytlavé příběhy, ale po chvíli se mi vše začalo míchat dohromady.

13.09.2014 3 z 5

London Road London Road Samantha Young

Možná se mi to líbilo o trochu více než první díl. Opět jsem se nemohla odtrhnout a dočkat, kdy se dá Jo a Camem konečně dohromady. Kupodivu jsem si více oblíbila mužského představitele hlavní role. Konec mi přišel trochu přeslazený, ale to je věc názoru.

03.09.2014 5 z 5

Sonety Sonety William Shakespeare

Někdy mi už přišly zdlouhavé, ale uznávám, že napsat 154 poutavých sonetů je obtížné. Přesto je William Shakespeare úžasný autor a tento nelehký úkol se mu podařilo splnit na výbornou.

28.08.2014 5 z 5

V ringu V ringu Katy Evans

Po pravdě..čekala jsem víc. Střídaly se ty pasáže, které mě vážně bavily a nemohla jsem se od knihy odtrhnout, ale pak tu byly ty, u kterých jsem se málem unudila k smrti. Brooke mi nesedla a párkrát jsem měla opravdu chuť ji proplesknout. Místy mi to přišlo zmatené.

24.08.2014 3 z 5

Sen o lásce Sen o lásce Zuzana Francková

Rozhodně zajímavá kniha. Překvapilo mě, že i když jsem nejdříve nechtěla, aby byla Jolana s Olinem, na konci jsem ho měla chuť zulíbat za to, že se vrátil. Richard je rozhodně blbec!

Tajná láska Tajná láska Zuzana Francková

Možná se k této knize někdy v budoucnu vrátím, ale nijak zvlášť mě neoslovila. Strašně jsem si přála, aby vztah se svým šéfem vůbec nezačínala, a když ho konečně ukončila, oddychla jsem si. Honza je daleko větší sympaťák a ten vztah jim od začátku musíte přát.

Věř v mou lásku Věř v mou lásku Petra Lázničková

Nejlepší kniha od této autorky! Ihned mě pohltila a přála jsem si, aby Katka Roberta okouzlila, i když byla úplně obyčejná a stalo se. Chápala jsem, proč mu nejdříve nemohla věřit a konec se mi moc líbil.

19.08.2014 5 z 5

Když vločky pláčou Když vločky pláčou Zuzana Zemanová

Moc pěkná kniha, akorát mě trochu mátlo přeskakování mezi dobou v Německu a v Česku. Jinak velmi dobře napsáno, rozhodně doporučuji přečíst. I když nejsem příznivcem nevěry, Tomášovi a Monice musíte od začátku držet palce a přát si, aby byli spolu.

19.08.2014 5 z 5

Manželská past Manželská past Jennifer Probst

Tato kniha se mi tak líbila snad proto, že jsem se s postavou Maggie dokázala ztotožnit. Chápala jsem ji a neodsuzovala. Kdo by ale odolal upřímnému a milujícímu Michaelovi? Možná je kniha předvídatelná a hodně podobná prvnímu dílu, ale účel - přestat přemýšlet a nechat se pohltit - splnila.

Manželská smlouva Manželská smlouva Jennifer Probst

Opravdu pěkná a celkem vtipná knížka. Líbilo se mi, že si každý uvědomil v jinou chvíli, že toho druhého miluje. Alexa mě dostala svou upřímností a odvahou být se za svou rodinu i za cenu, že jí bude Nick opovrhovat - nebo možná právě proto.

18.08.2014 5 z 5

Srdcový kluk Srdcový kluk Lenka Lanczová

Zase úžasné, přečteno jedním dechem. Výborná knížka pro letní podvečery. Příběh mám moc ráda, jenom mě trošku mrzí mnohoznačný konec, kde vlastně nevím, jak to Honza vyřešil s Ivanou, ale na druhou stranu zase můžu popustit uzdu své fantazii.

15.08.2014 5 z 5

Schody do nebe Schody do nebe Lenka Lanczová

Tuto knížku mám strašně ráda. Patří k mým nejoblíbenějším, i když jsem z počátku chtěla, aby se Robin začal chovat normálně a Žaneta s ním mohla chodit, Petra jsem si oblíbila o moc víc. Rozhodně je to nečekané a nedivila bych se, kdyby víc čtenářů předpokládalo, že tím hlavním mužským představitelem bude Robin.

14.08.2014 5 z 5

Panna nebo Blíženec Panna nebo Blíženec Lenka Lanczová

Vynikající pokračování. Možná o něco horší než první díl, ale to mu neubírá na zajímavosti. V první polovině mě trošku štval Dick se svými světáckými poučeními, ale postupně jsem si ho opět velmi oblíbila. Vážně se mi líbí nevinnost vztahu Dicka a Evy a moc se těším, až se pustím do třetího dílu.

11.08.2014 5 z 5

Znamení Blíženců Znamení Blíženců Lenka Lanczová

Abych řekla pravdu, ze začátku mě trošku vyděsilo, že je hlavní hrdince 14 let. Pohrdavý úšklebek mi ale z tváře zmizel hned po pár stránkách. Nasmála jsem se a trnula hrůzou při křivých obviněních nebo trapasech. Nakonec mi bylo vlastně jedno, jak stará je Eva. Tahle knížka mě prostě pohltila a nemůžu jinak než doporučit dál.

10.08.2014 5 z 5