Katka244 komentáře u knih
Čtivá knížka, kterou jsem si zopakovala jako audioknihu, taky příjemné ????
Krásná, odpočinková, žádné zmatky v postavách, taková pohodová, třeba na cestu :-)
Oddechová knížka, do vlaku ideální, je potřeba občas odlehčit.
Poprvé jsem četla příběh o J. Nálepkovi, když se odmyslela komunistická propaganda, tak to šlo. Napsané krásnou, barvitou češtinou.
Když už jsme uklízeli,tak se objevily knížky, o kterých jsme ani nevěděli,že je máme. Připadala jsem si jak u čtení povinných knížek ve škole :-) Dočteno, půjde do knihobudky. A jdu číst další " skvost" :-)
Fajn povídky,nenáročné čtení na dovolenou. Náhodně vybrané v knihovně a mistr opět nezklamal.
Úžasná knížka o tom jak se žilo na horách, děti si užívali dětství,ale uměli i pomáhat a to i mezi sebou. Lidé byli bez práce a nebyly to lehké časy. Drželi však pospolu a neměli si co závidět. Pravý opak dnešní doby. Zapomínáme na to , kdo jsme a že všechno je jen pomíjivé. Bylo fajn se vrátit do časů kluků první republiky.
Uf,dočteno, trochu z toho mrazí, něco už pamatuji, věřím, že dodnes se v některých částech Ruska takhle žije. Jsou místa,kde je lip, ale obyčejný člověk nemá moc na výběr. Už se těším na poslední knihu Agent 6.
Dám teď nějakou dechovou. :-)