Katka313 Katka313 komentáře u knih

Předvečerní láska Předvečerní láska Lisa Kleypas

Jak se říká, nejlepší na závěr, tenhle příběh mě opravdu dostal. Hodně dojemný a chytne za srdíčko. Opravdu opět další úžasná série téhle spisovatelky.

Sezdáni za rozbřesku Sezdáni za rozbřesku Lisa Kleypas

Opět kniha, kde se hlavní hrdinové "nenavidí", haštěří a dělají si naschály. Na tenhle příběh jsem se moc těšila a opravdu jsem se hodně bavila.

Nevhodný návrh Nevhodný návrh Julia Quinn

Takhle knížka je s víkomt, který mě miloval pro něj nejlepší. Jen mě mrzí, že než se znovu potkali to trvalo tak dlouho. Prvním dvou dílech moc tam Benedict nefiguroval, takže jsem netušila co od něj čekat, ale byl mi moc sympatický i Sophie.

Vše pro lásku! Vše pro lásku! Lisa Kleypas

Naprosto úžasné zakončení čekanek. Celá série se mi strašně moc líbila a hlavně každý díl naprosto jiný, ne tak předvidatelný jako některé knížky a hlavně jsem v těch knížkách všemu věřila, autorka umí skvělé vtáhnout do děje. A ne jednou jsem si pobrečela, asi nejvíce s Evií a Sebastianem, tahle knížka byla pro mě ta nejlepší, i když ostatní jsou v těsném závěsu. Jen mě trošku v tomhle díle mrzelo, že tam nebylo nic z pohledu Annabelle a Simona. Daisy a Matthew taky ne, ale ti byli knížku předtím, takže mi to ani tak nevadilo. Opravdu doporučují celou sérií přečíst.

01.09.2015 5 z 5

Záhadná kráska Záhadná kráska Lisa Kleypas

Kniha se mi moc líbila, hrdiny jsem si oblíbila, ale žádné překvapení a předvídatelné.

03.08.2015 4 z 5

Svedená Svedená Kathryn Taylor

Skvělá série, všechny čtyři knížky se mi moc líbily.

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Jedna z nejkrásnějších knížek co jsem četla. Moc se mi líbilo jak se jen tak sebrali a vydali se na cestu. Jen mě mrzelo jak přeskočila několik týdnu po tom jeho problému, přišlo mi to hodně useknuté.

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Byla jsem tak rada, když jsem po dlouhé době konečně knížku sehnala. A nezklamala. 4 hvězdy za to, že jsou jiné od SB ještě lepší. Měla spád, zápletku, a i když jsem vraha odhadla asi na 50té straně, vůbec mi to nevadilo a hnalo mě to co nejrychleji dočíst, ať vím, jestli mám pravdu. Hlavní hrdinové skvělí a ta chemie mezi nimi.

05.03.2022 4 z 5

Na ostří nože Na ostří nože Julie James

Tahle kniha se mi moc líbila. Ty jejich hádky, roztržky, a to doslova, byly šílené ale nasmála jsem se u nich teda řádně. A ta zvetšenina u soudu. Fakt mě to bavilo. Krásně se vyvíjející vztah a ten konec, ten byl parádní.

10.02.2021 5 z 5

Láska a tetování Láska a tetování J. D. Hawkins

Dle anotace to vypadalo, že to bude krásný příběh. Neříkám, že nebyl, byl, ale dalo se z něho vytřískat mnohem více. Pěkný nápad a pointa ale chybělo tomu to wau. A televizní prostředí mi šlo pěkně na nervy. A co stalo za jejich odloučení mi bylo jasné hned po pár stranakch. Co mi, ale asi utkví v paměti, je usmiřovačka ta byla fakt úžasná, originální a romantická. A ten epilog......? To jako vážně s těmi otci? To už bylo na mě moc.

22.04.2020 3 z 5

Napravený prostopášník Napravený prostopášník Raine Miller

Se divím že jsem ji nakonec dočetla. Autorka by měla raději pokračovat v psaní románu že současnosti. Přišlo mi to jakoby psala o současnosti a zasadila to do historie. Hrdina, který byl na začátku sebevědomý se postupem času stává ukňouraný a lítostivý. Zápletka nijak zajímavá a ani vyvrcholení mě nijak nepřekvapilo ani nenapjalo jak to celé dopadne. Některé pasáže dost nechutné, některé infantilní a od poloviny, krom konce, se pořád řeší sex, sex a sex a nebo se provozuje. Za mě tohle fakt NE :-(.

30.04.2018 1 z 5

Šepot růží Šepot růží Teresa Medeiros

Ja teda nevim. Na jednu stranu byl pribeh krasny a dojemny ale jak uz bylo tady napsano, zbytecne natahovany. Morgan mel nakonec teda poradnou davku trpelivosti na tu jeho povahu. A konec mohl byt opravdu aspon o stranku delsi, ze to tak utla me dost mrzi.

06.05.2017 3 z 5

Hrdina Hrdina Samantha Young

Tak nevim jestli Samantha nemela svuj den pri psani nebo ja pri cteni. Nerikam ze knizka nebyla spatna, ale po serii Dublin street jsem cekala vice. Chvilemi jsem se proste nudila a chvilemi jsem se nemohla odtrhnout. Nejvice to zachranila Lexiina vyridila, opravdu se s nim a nikym neparala. Ale na druhou stranu byla masochistka jak dlouho a co s nim vydrzela a kdyz ho konecne poslala nekam rekla jsem KONECNE. Duvod proc ji odmital mi prisel celkem chaby a odpusteni a navrat k sobe no mohla ho trosku vice potrapit ;-). A jiz zminene jiskreni mi sem tam taky chybelo ikdyz jinde to zase jiskrilo az moc :-). Libil se mi konec epilogu.

10.10.2016 3 z 5

Rockové sólo Rockové sólo Kylie Scott

Na tuhle knížku jsem se strasne moc těšila. Mal mi byl v prvním dile neskutecne sympatický ale v tomhle dle mi přišel naprosto jiný. Vůbec jsem ho nepoznavala a knížka me opravdu hodně zklamala. První dil měl aspoň nějaký příběh a hrdinové sympatičtí. Ale v druhém jsem nějak nechápala o co tam vůbec jde ani jejich myslenkove pochody. A nakonec korunu tomu všemu dodala ta spousta chyb v knize. Vynechána slova a spatne koncovky. Nakonec dvě hvězdy ale uvažovala jsem nad mene. Opravdu se těšim na příběh Jimmyho a Leny, jen doufám že nebudu opet zklamana.

13.07.2016 2 z 5

Zkrocený Zkrocený Emma Chase

Moc se mi líbí styl psaní autorky. A moc se mi líbil první díl Zapletený, bohužel obě knížky, které následovaly už nebyly tak dobré. Příběh se mi moc líbil, ale bohužel musím dát jen 4 hvězdičky. Drew, i když tentokrát nebyl hlavní hrdina a vyskytoval se málo mě zase skvělé pobavil a taky jsem byla ráda, že jsem se zase něco dozvěděla více z příběhu Kate a Drewa. Někdy mě fakt mrzí, že nejdou dávat půl hvězdičky :-/.

21.11.2015 4 z 5

Sametový slib Sametový slib Jude Deveraux (p)

Naprosto souhlasím s předchozím komentářem od Pepidráčka.
Knížka byla fajn, ale ty jejich myšlenkové pochody, nechci prozrazovat děj, ale pořád ano ne ano ne ... bylo toho už moc. A celkem mě zklamal konec.

07.11.2015 4 z 5

Tajná láska Tajná láska Lisa Kleypas

Tahle je od L. Kleypas moje nejoblíbenější, naprosto mě dostal příběh Aline a McKenny.

01.09.2015

Hlas srdce Hlas srdce Lisa Kleypas

Tak jak celá série hodně předvídatelné a jak u všech kvůli tomu jen čtyři hvězdy v celé sérií byli všichni hrdinové moc sympatičtí a oblíbila jsem si je.

03.08.2015 5 z 5

Milenec lady Sophie Milenec lady Sophie Lisa Kleypas

Krásný příběh, ale dost předvídatelný, kvůli tomu jen čtyři hvezdičky.

03.08.2015 5 z 5

Jamaica Lane Jamaica Lane Samantha Young

Zatím nejlepší z téhle série.