Katka313 Katka313 komentáře u knih

Závist Závist Sandra Brown

Tohle byl nádherný příběh. Maris byla skvělá a Parker, ten mi přirostlé k srdci. Prostředí ostrova bylo kouzelné, že bych se tam hned jela podívat. Sice jsem tak nějak odtušila co a jak, teda krom profesora, ten mě nenapadl, ale příběh mě vzal hodně za srdce. Určitě se ke knížce vrátím. A to doznání, tleskám.

05.03.2022 5 z 5

Letní romance Letní romance Julie James

Jedna z těch lepších knížek. Zábavné dialogy a nedorozumění. Hlavní hrdinové sympatičtí, chemie byla taky ok. Jen mě mrzí, že JJ nezůstala na stejné vlně jak v prvním díle, který je pro mě zatím TOP. Zápletka, hledání vraha a hodně vtipné dialogy, kde jsem se dost nastala. Snad ještě překvapí a napíše něco na její úrovni.

05.03.2022 4 z 5

Nízký tlak Nízký tlak Sandra Brown

Byla jsem tak rada, když jsem po dlouhé době konečně knížku sehnala. A nezklamala. 4 hvězdy za to, že jsou jiné od SB ještě lepší. Měla spád, zápletku, a i když jsem vraha odhadla asi na 50té straně, vůbec mi to nevadilo a hnalo mě to co nejrychleji dočíst, ať vím, jestli mám pravdu. Hlavní hrdinové skvělí a ta chemie mezi nimi.

05.03.2022 4 z 5

Francouzské hedvábí Francouzské hedvábí Sandra Brown

Od SB mám už přečteno hodně knih, ale tahle byla pro mě nejslabší. Vadilo mi jak se tam pořád omílala kázání a ty protesty. Vraha jsem si správně tipla asi už v první třetině knihy, ale přišlo mi to, že to tak asi nebude lehké a jen mě zmátla. Tak jsem se snažila soustředit na další lidi, ale pak přišlo rozuzlení a byl to nakonec ten koho jsem jako první tipovala. Cassidy byl fajn, Claire mi moc nesedla. Knížka mi přišla zbytečně natahována.

05.03.2022 2 z 5

Strážce Strážce Nika Peas (p)

První 3 díly jsem si už přečetla několikrát. Jsou to mé srdcovky a ráda se k ním vracím. Bohužel ale tento díl se k nim nepřidá. Bylo to hodně přeslazené, chování Jany jsem kolikrát nechápala. Chyběla ladnost příběhu, napětí, zvraty, emoce. U předchozích dílů jsem se smála, brečela... Bohužel tady to nebylo. A ani zbytek rodiny to nezachránil spíš naopak.
Ale doufám, že autorka vydá nějakou další knihu a znovu nasadí vysokou laťku.

05.01.2022 3 z 5

Pilot playboy Pilot playboy Vi Keeland

(SPOILER) První polovina knihy byla úžasná. Hodně jsem se nasmála. Opravdu dobrý nápad. Ale druhá část knihy už měla klesající tendenci a už to začalo být klišé. Škoda, že si neudržela vysokou laťku.
Nejlepší část knihy bylo odhalení, to bylo jedinečné. Nasmála jsem u něj a za to největší pochvala autorce.

16.11.2021 3 z 5

Království hříchu Království hříchu Meghan March

(SPOILER) Bohužel tenhle díl mi přišel nejslabší. Přišlo jakoby si prohodili role. Keira vydávala rozkazy a chovala se jakoby převzala vládu nad organizaci. Z Mounta se stal zamilovaný školák co ji pomalu poslouchá na slovo. Jediná věc, která mě v tomhle díle překvapila bylo s J. Ale jinak mi to už přišlo zbytečně zdlouhavé.

03.09.2021 3 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Zatím pro mě první díl top . Taky jsem se od něj nemohla odtrhnout a četla do pozdní noci (rána :D ), ale v prvním díle jsem netušila co se stane na další stránce, tady jsem už pár věci nějak tušila. Jejich vztah se začíná měnit, dovídáme se zajímavé věci ohledně dluhu, Mountova dětství a organizace.
Pro 0197 Byla zmínka že má přes 40 ale kolik přesně nepsali. Keira taky netuším. Taky bych byla ráda věděla kolik jim bylo.

03.09.2021 4 z 5

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Tak to bylo něco. Tenhle díl se mi líbil ze všech nejvíc. Něco nového, napínavého, zábavného a hříšně erotického.

03.09.2021 5 z 5

Boháč z Park Avenue Boháč z Park Avenue Vi Keeland

Taky mi v tom příběhu něco chybělo. Na knížku jsem se hodně těšila, ale bohužel mě zklamala. Postavy byly fajn ale děj pokulhaval. A ten skoro konec byl teda hodně drsný. A epilog nic moc.

20.08.2021 3 z 5

Pan Romantik Pan Romantik Leisa Rayven

Už dlouho mě nechytla knížka jako tahle. Začala jsem číst večer a nešlo ji odložit, ani když už pomalu svítalo, ale musela jsem. Jen co jsem se vzbudila jsem ji musela hned dočíst. Upřímně mě v knize nic nepřekvapilo co se stalo, tak nějak jsem to vytušila, ale i tak jsem byla nadšená. Kéž by existovalo více takových mužů. Kdo chce na chvílí zapomenout a unášet se romantikou, které tam je spousta, do toho. Moc doporučuji. Ani nevím čím mě ten příběh tak uchvátil, ale stalo se.
Mám jen jednu věc, kterou nechápu. Proč se v české verzi knihy hlavní hrdina jmenuje Paul, když v originále se jmenuje Max???????

24.04.2021 5 z 5

Špinavá hra Špinavá hra Sandra Brown

Nebyla špatná ale prostě SB má lepší. Nevím jestli už mám od ní načteno hodně ale nějak mě v knížce nic nepřekvapilo až teda závěr s trenérem na konci. A musím říct, že mě dost zklamal i epilog. Ty mi většinou přijdou odbyte ale tenhle úplně. Škoda.

04.04.2021 3 z 5

Kouřová clona Kouřová clona Sandra Brown

Tak tentokrát jsem odhadla téměř všechno. Hlavně toho kdo za vším stojí a už v první polovině knížky. Mám radost. Opět pěkná a napínavá knížka. Hlavní hrdinové opět skvělí.

12.02.2021 5 z 5

Nejvíc sexy chlap Nejvíc sexy chlap Julie James

Tohle nebylo moc ono. Nevím, ale přijde mi, že Jason o Taylor moc nebojoval. Bylo to takové zmatené a samé jo a ne. Zatím asi nejslabší od JJ.

Půlnoční anděl Půlnoční anděl Lisa Kleypas

Asi nejslabší historická romance od LK a hrozně smutná. Taktéž se mi aspoň hodila do výzvy.

10.02.2021

Síla osudu Síla osudu Lisa Kleypas

Líbila se mi více než první díl, hodně smutná a častokrát jsem si pobrečela. Emy mi bylo hodněkrát líto. Ale aniž bych věděla hodila se mi aspoň do výzvy (retrospektivně). Takhle série pro mě nejslabší že všech od LK.

Na ostří nože Na ostří nože Julie James

Tahle kniha se mi moc líbila. Ty jejich hádky, roztržky, a to doslova, byly šílené ale nasmála jsem se u nich teda řádně. A ta zvetšenina u soudu. Fakt mě to bavilo. Krásně se vyvíjející vztah a ten konec, ten byl parádní.

Pomsta Pomsta Sandra Brown

Tohle bylo slabší než ostatní díla co jsem četla. Chemie opět fungovala, postavy opět úžasné ale pořád jsem čekala na nějaký zvrat nebo něco překvapivého a tady jsem se nedočkala. Škoda :-(

Skryté zlo Skryté zlo Sandra Brown

Já nemám slov. Opět mě SB oklamala a vraha jsem neodhadla. Aspoň že něco mi z toho došlo jak nakonec bylo. Krásná knížka postavy úžasné a ta chemie... to bylo něco. Jen ten epilog mohla jen o něco málo natáhnout. Určitě se k ní vrátím.

Nebezpečná podoba Nebezpečná podoba Sandra Brown

Wau. Tak to bylo něco. Zamotané jak uzel, který se na konci pořádně rozmotá a člověk se nestačí divit. Něco jsem trefila něco ne, ale to tak u SB je vždycky, pokaždé tam je něco co překvapí. Jsem ráda, že jsem si tuhle knížku přečetla. Od začátku do konce jsem se nedokázala odtrhnout.