Vzdorující královna přehled

Vzdorující královna
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460538/bmid_vzdorujici-kralovna-tt8-460538.jpg 4 798 798

Mount Trilogy série

Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu. Postaví můj mozek proti mému tělu. Ale nedošlo mi, že nastane totální zmatek. Mělo mě to napadnout. Pro Mounta neplatí žádná pravidla. Nevzdám se. Neprojevím slabost. Neustoupím a vyjdu z téhle dohody bez jizvy na srdci i na duši. Ale on má jiné plány…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Defiant Queen, 2017

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vzdorující královna. Přihlašte se a napište ho.

alnovka82
14.10.2024 5 z 5

Tohle je výjimka, která pro mě potvrzuje pravidlo druhých dílů. Druhé díly triologií nemám ráda, přijdou mi nudné, ale tady to rozhodně neplatí. První díl mě vystřelil nadšením do oblak a tenhle mě tam rozhodně udržel.
Oba je miluju a pasáž v Irsku - prostě boží!

Helena Lacková
02.10.2024 5 z 5

Tuto sérii čtu jedním dechem, snad ještě nikdy jsem neměla tak rychle přečtenou knihu a s velkým napětí se vrhám na další díl

Žampion
09.09.2024 5 z 5

Masakr. Opět pekelná jízda. " Můžeš si tvrdit, co chceš, ale oba dobře víme, že se ti to líbí. Tvoje tělo na rozdíl od tvé nevymáchané pusy nikdy nelže." Honem na další díl. Co teď jako po tý střílečce???

10 nejprodávanějších eknih (duben)

20.05.2021

Knižní novinky (14. týden)

04.04.2021

Jednou pochopíš, že tady jde o mnohem víc než o dluh.

Kniha Vzdorující královna v seznamech

v Přečtených1 105x