Divoký princ přehled
Meghan March
Savage Trilogy série
1. díl >
Kdo tušil, že se situace v New Orleansu ještě zhorší? Úspěšná autorka Meghan March představuje krutého prince města, muže, kterého byste nikdy nechtěli potkat. Dělám si, co chci a s kým chci. Nedodržuju ničí pravidla – dokonce ani svá. Věděl jsem, že bych se jí neměl dotknout, ale nezastavilo mě to. Nezastavilo mě to ani podruhé. O to víc jsem ji chtěl potřetí. Můj životní styl vyhovuje divochovi, jímž jsem, ale jí ne. Temperance Ransomová je však moje nejnovější posedlost a já se jí zatím nehodám vzdát. Zkrotím ji, i kdyby to znamenalo odvléct ji do temnoty. Doufám, že nás to oba nezničí. Divoký princ je prvním dílem série, která se odehrává ve stejném prostředí jako Nemilosrdný král; nemusíte však číst trilogii o Mountovi, aby vás tenhle skandální erotický příběh okouzlil.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , BaronetOriginální název:
Savage Prince
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoký princ. Přihlašte se a napište ho.
Po trilogii Mount jsem se hned vrhla na tuto trilogii.
Temperance mě fakt překvapila. A na cizince jsem zvědavá víc a víc.
Vzrušující, napínavé, prostě úžasné.
Autorka se snaží vzbudit dojem, že New Orleans je město zločinu, že tolerovat zločin je v pořádku, že být zločinec je normální. Svět přece není černobílý.
S tím posledním, se dá souhlasit. Hranice mezi dobrým a špatným je někdy tenká jako papír a pořádně klikatá, a kroky toho, co je správné, nevedou vždy po cestě zákona. Ovšem knihy paní Marchové jsou až příliš jednostranné.
Když od této skutečnosti člověk odhlédne, je to nečekaně dobré a zajímavé čtení. Napětí, tajemství a erotika jsou namíchány v příjemném poměru. A líbí se mi to mnohem víc, než příběh Mounta a Keiry, protože tady nikdo nikoho nevydírá, aby mu byl po vůli.
Jsem příjemně překvapená.
10 nejprodávanějších eknih (březen)
12.04.2022
Knižní novinky (10. týden)
06.03.2022
„Výmluvy jsou jako díry do zadku. Má je každý.“
Kniha Divoký princ v seznamech
mafie erotika USA (Spojené státy americké) whisky New Orleans organizovaný zločin
2021 | Nemilosrdný král |
2021 | Království hříchu |
2021 | Vzdorující královna |
2022 | Divoký princ |
2022 | Říše neřesti |
Série volně navazuje na Mount Triology, dá se ale číst samostatně.
Opět boží čtení. Tentokrát ve mě hlavní hrdina nevzbuzoval tolik negativních emocí, ale ono to bude hlavně tím, že toho o něm, až do závěru, mnoho nezjistíme. Autorka si nás tu pekně vodí za nos.
Takže hurá na další díl - protože závěr opět otevřený.