Katka313
![Láska na dosah Láska na dosah](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20105/laska-na-dosah-20105.jpg?v=1244988868)
Knihu jsem po několika stránkách odložila. Byla jsem hodně zklamaná. Když jsem po delší době zapla čtečku otevřela se mi jako poslední čtená, tak jsem si řekla, že ji dám ještě šanci. A jsem za to ráda. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a dočetla na jeden zátah. Několikrát jsem si pobrečela. Krásný příběh. Minus hvězda za ten začátek.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Kontrakt 2 Kontrakt 2](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427684/kontrakt-2-dXs-427684.jpg?v=1575629123)
Zajímavé pokračování, Richarda mi bylo fakt líto, bylo to pro něj těžké se s tím vyrovnat a chápu jeho strach, ale Katy si to nezasloužila. Přijde mi, že mi slzy tekly víc než polovinu knížky. Menší upozornění, kdo nechce vědět podrobnosti že série Vested interest (Bentley, Aiden...) čtěte až po 4. dilu této série, tahle kniha navazuje na 4. díl.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Jet Jet](https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420682/jet-6CN-420682.jpg?v=1571945545)
Jak já se na Jeta těšila... ale tohle jsem prostě nedala. V půlce jsem musela knihu odložit, protože už jsem to nedávala. Po měsíci jsem ji dala opět šanci ale výsledek stejný. Takže to dopadlo tak že jsem přeskakoval jak jen to šlo, hlavně pasáže Ayden, abych se dozvěděla aspoň jak to celé skončilo. Pasáže Ayden mě vytáčely. Hodná Ayden-špatná Ayden a pořád dokola, problémy s bratrem a její přístup k tomu, a to ani nemluvím o důvodu rozchodu. Zato Jet byl prostě fajn kluk. Ten kdo měl rozum, jeho láska k hudbě a jak fungoval ve studiu, přístup k životu a k Ayd za to dávám ty 2 hvězdy. Po Rulovi obrovské zklamání. Ani nevím jestli se pustím do další knížky, jestli bude někdy vydána :-(.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Muž v černém Muž v černém](https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407781/muz-v-cernem-YOT-407781.jpg?v=1554932652)
Škoda, že autor nemá na kontě více knížek. Pokaždé mě vtáhne do děje a mám problém knížku odložit. Má svůj styl psaní a já jsem z něj unešená. Líbí se mi jak s ním procestujeme několik států a o všech toho ví tolik, že si připadám jako bych tam s nimi byla taky. Jeho popis je nádherný a dokonalý. A to erotické jiskření mezi hlavními hrdiny to bylo něco. Postavy opět jako vždy úžasné.
Snad se brzy dočkáme další úžasné knížky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Láska a tetování Láska a tetování](https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/411924/laska-a-tetovani-SC0-411924.jpg?v=1567271005)
Dle anotace to vypadalo, že to bude krásný příběh. Neříkám, že nebyl, byl, ale dalo se z něho vytřískat mnohem více. Pěkný nápad a pointa ale chybělo tomu to wau. A televizní prostředí mi šlo pěkně na nervy. A co stalo za jejich odloučení mi bylo jasné hned po pár stranakch. Co mi, ale asi utkví v paměti, je usmiřovačka ta byla fakt úžasná, originální a romantická. A ten epilog......? To jako vážně s těmi otci? To už bylo na mě moc.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Temný Říman Temný Říman](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/336075/temny-riman-UcP-336075.jpg?v=1488616064)
Nevím proč, ale knížky od SR mě vždycky dostanou. Opět další nádherný příběh. Láska mezi hrdiny je vždy tak čistá, upřímná a bezpodmínečná. A i když vím, že příběhy dopadnou dobře, hltam každou stránku a doufám, že vše dobře dopadne.
Jen jedna věc co mi nesedla, upíři prostředí prostě není můj šálek čaje.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Wau. Tak tahle kniha z téhle série mě zaujala nejvíc. Když jsem četla anotaci, přišlo mi že jméno lord St. Vincent už od někud znám a po pár stránkách mi došlo odkud. Tím se pro mě kniha stala ještě úžasnějši, neboť Evie a Sebastian jsou moji nejoblíbenější hrdinové ze série čekanek. Jen mi chvíli trvalo než jsem si je v hlavě přestala představovat jako mladé hrdiny, ale rodiče dospělého syna. A myslím, že se mi to stejně úplně ani nepovedlo :-D. Z Gabriela vychovali úžasného mladého muže, který je pro svou ženu ochotný udělat vše a snaha pomoct ji s jejím handicapem mě dostala. A když ji učil tančit úplně chápu reakci Pandory, reagovala bych naprosto stejně. Líbilo se mi jak Pandora bojovala za ženská práva, a jak psala LK v poznámce, díky za takové ženy.
Proste LK k tomu není co dodat. A i když nemám ráda historickou romanci se závanem moderny, tady mi to v téhle knížce kupodivu vůbec nevadilo.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Zůstaň Zůstaň](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357614/zustan-E0T-357614.jpg?v=1515845474)
Nevím proč, ale série Wags mě nějak neoslovila. I když tahle kniha se mi líbila více jako první a Black Riley byl tady pro mě s těmi svými kecy snesitelnější.
A Jenny nápis mě fakt dostal :-D.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Šéf Šéf](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360606/sef-bQa-360606.jpeg?v=1546537319)
To jako fakt? Takový konec? Pár vět navíc by neškodilo. Marně jsem otáčela stránky a hledala další pokračování :-(.
Opět obal vypadá jakoby to byla eroťarna od začátku do konce, stejně jako alfasamec. Ale v knížce jde opět o mnohem vice. Krásný příběh, úžasní hlavní hrdinové i vedlejší postavy. Jen ke konci mi to přišlo trochu nerealne, ale proč ne :-).
Jen by mě zajímalo, kde se rodí takoví šéfové. Ne kvůli vzhledu ale kvůli té pracovní atmosféře a pohodě. To bych brala hned.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Láska k nepříteli Láska k nepříteli](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/274432/laska-k-nepriteli-Z12-274432.jpg?v=1449253200)
Byla jsem mile překvapená. Krásný příběh na venkově. Mnohem lepší jak první díl. Jen mě mrzelo, že nebyl žádný epilog :-(.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hodnej kluk Hodnej kluk](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357612/hodnej-kluk-iuy-357612.jpg?v=1514218718)
Po sérii Off-campus jsem čekala další úžasnou sérii WAG's, ale bohužel byla jsem hrozně zklamaná. Bylo tam pár vtipných pasáží, ale většina dalších mi přišla strašně kýčovitá. Hodně přirovnání a idomů, které už nebyly vůbec vtipné. Blakea jsem ze začátku nemohla ani cítit, ke konci už mi byl aspoň trochu sympatický.
Nemohla jsem se dočkat konce knížky. Pořád jsem čekala nějakou zápletku nebo nějaký nečekaný zvrat ale nic takového nepřišlo. Doufám že druhý díl bude o mnoho lepší.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Alfa samec Alfa samec](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367763/alfa-samec-sz3-367763.jpg?v=1519377435)
Asi mám další oblíbenou autorku :-D. A souhlasím že český název je trochu zavádějící. V knížce jde o víc. Oba hrdinové mi byli sympatičtí a bavily mě jejich přestřelky.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Milovaný nevlastný brat Milovaný nevlastný brat](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/368808/milovany-nevlastny-brat-Qz5-368808.jpg?v=1516824148)
Kéž by tuhle knížku vydali i v češtině ať si ji můžu koupit do své knihovničky. Nádherná knížka u které jsem nejednou brečela. A konec úžasný.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Před svatbou Před svatbou](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/1363/bridgerton-pred-svatbou-bt7-1363.jpg?v=1403972726)
I já se přidávám k názoru, že poslední díl byl nejslabší. Ze začátku jsem se nemohla začíst, v druhé polovině jsem se zase nedokázala odtrhnout ale konec to byla jedna matlanice :-(, totálně nereálná a překombinovaná. Ale celkově to byla úžasná série. Každý díl měl něco do sebe.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Napravený prostopášník Napravený prostopášník](https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357332/napraveny-prostopasnik-3WV-357332.jpg?v=1516786609)
Se divím že jsem ji nakonec dočetla. Autorka by měla raději pokračovat v psaní románu že současnosti. Přišlo mi to jakoby psala o současnosti a zasadila to do historie. Hrdina, který byl na začátku sebevědomý se postupem času stává ukňouraný a lítostivý. Zápletka nijak zajímavá a ani vyvrcholení mě nijak nepřekvapilo ani nenapjalo jak to celé dopadne. Některé pasáže dost nechutné, některé infantilní a od poloviny, krom konce, se pořád řeší sex, sex a sex a nebo se provozuje. Za mě tohle fakt NE :-(.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Božský Božský](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/339261/bozsky-EPt-339261.jpg?v=1492081431)
Tohle ne :-((((. Mrzelo me, ze ben s Chloe a Max se Sarou tam byli jen na par strankach. Ani jejich konverzace skrz mobil to nevylepsila spis naopak. Aspon, ze na vylete byl Will. A Nialla a Ruby pro me neskutecne nudni lide. Jakoby tam vubec nebyli. V tomhle pripade jsem rada, ze je konec serie. Pro me neco kolem 2,5*.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Nightingale Way Nightingale Way](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/362885/mesicni-svetlo-na-nightingale-way-4ST-362885.jpg?v=1513970444)
Moje oblibena autorka me opet nezklamala. Velmi krasny pribeh a nevim proc, ale u kazde knizky serie mi tekly slzy. Autorka si proste uminpohrat s mymi emocemi. Oba hrdinove mi byli velmi sympaticti. 4* jen pro to ze prvni tri knizky pro me byly top. A urcite i tahle stoji za precteni. Jedinou vec co mi vadila neskutecna geneticka vybava. Od vzhledu vsech hrdinu, pres svaly, zenske krivky az po poradnou vybavu chlapu v kalhotach.
Doufam, ze se brzke dobe dockame jine dalsi skvele serie nebo samotne knihy od tehle autorky. Byla by skoda kdyby ne.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Možná jednou Možná jednou](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337291/mozna-jednou-SR1-337291.jpg?v=1495558826)
Konecne vysla!!! Jedna z nejdojemnejsich a nejkrasnejsich knizek co znam.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Šepot růží Šepot růží](https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43382/sepot-ruzi-iPk-43382.jpg?v=1509797624)
Ja teda nevim. Na jednu stranu byl pribeh krasny a dojemny ale jak uz bylo tady napsano, zbytecne natahovany. Morgan mel nakonec teda poradnou davku trpelivosti na tu jeho povahu. A konec mohl byt opravdu aspon o stranku delsi, ze to tak utla me dost mrzi.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Můj hříšný markýz Můj hříšný markýz](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182076/muj-hrisny-markyz-BjG-182076.jpg?v=1622963117)
Uz dlouho mi nebyla nejak hlavni hrdinka nesympaticka jako Daphne. Nechapu jak mohla byt tak oblibena, asi tim ze ji nemeli doma a na verejnosti vystupovala jinak. Max s ni mel opravdu svatou trpelivost a na to jak sam rikal co vse zazil ve sluzbe a v detstvi, jsem se divila ze sebou nechal 'manipulovat' a ovladat Daphne. Jinak mi byl hodne sympaticky. Hlavne me zaujala zapletka v pozadi jsem zvedava jak se to bude dal vyvijet a jak to dopadne s Drakem.