Nebezpečná podoba přehled
Sandra Brown
Žila život jiné ženy… a milovala jejího muže. Havárie letadla mířícího do Dallasu nebyla pro televizní reportérku Avery Danielsovou pouze osobní tragédií. Byl to zásah osudu, který jí nabídl skvělou možnost profesionálního vzestupu, ale dosadil ji také do role klíčové postavy dramatu nenávistné vášně a smrtelné touhy. Po neštěstí byla kvůli závažným zraněním nucena prodělat plastickou operaci. Díky ní získala podobu oslňující, ale sobecké Carole Rutledgeové, za manžela kandidáta na senátora a jako rodinu mocnou texaskou dynastii. V době, co ležela bezmocně v nemocnici, došla k děsivému zjištění: kdosi plánuje vraždu Tatea Rutledge. Kdosi z okruhu jeho blízkých. Takže aby zachránila muže, kterého miluje, musí přijmout život jiné ženy se všemi nebezpečími a riziky, které to přinese…... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2009 , Ikar (ČR)Originální název:
Mirror Image, 1990
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečná podoba. Přihlašte se a napište ho.
SB umí vymyslet skvělé zápletky a tahle kniha je skvělým příkladem.
Napětí, city a intriky od začátku do konce.
To je jedna z knih, která se mi vryla do paměti, díky zajímavé zápletce. Jsou knihy, které už ani podle popisku nepoznám. Tuhle poznám jen podle titulu.
Knižní novinky (35. týden)
23.08.2020
Kniha Nebezpečná podoba v seznamech
Tohle může napsat jedině Američanka. Protože pochybuji, že by někde existovala rodina, která až do posledního člena nežije pro nic jiného, než pro senátní volby hlavního hrdiny. A prožívala je 24/7. Ten hrdina je samozřejmě krásný, mužný, charakterní, čestný a spravedlivý. Příkladný otec i manžel. Letecká havárie zavinila záměnu osob a tomu je věnovaný celý románek. I když tam jde o nebezpečí, je to od začátku do konce stoprocentní červená knihovna. Navíc napsaná řemeslnou rutinou. Stále se tam opakují ustálené obraty. A to je dost málo na to, abych knihu mohla označit jako dobrou. Sandra Brown už jiná nebude a nebýt toho horka, ani by mi nenapadlo si ji půjčit. Jenže jsem myslila, že mě tak lehká četba pobaví. No, spíš trochu naštvala podceňováním čtenářek